Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos kad bi neki znali da u Mostaru postoji i druga rijeka koja se zove Radobolja i koja se cesto, poslije obilnih kisa izlije u Starom Gradu. Ako ikada Neretva poplavi Stari Grad e onda je sigurno "djavo dos'o po svoje" i vise nam (bar u Mostaru) nece trebati Internet i klix.ba.
radobolja nije neretva
"turisti ipak uzivali" - u cemu ? kako ste samo neprofesionalni to nije normalno .
Pogriješili ste. U starom gradu na slikama sa turistima izlila se Radobolja a ne Neretva. Neretva ima mnogo dublje korito i nema šanse da se izlije po starom gradu. Moguće je jedino ako je narasla do visine Starog mosta.
´ta će ona poplavit??? :D
Ma sta ce raditi,sad se prica da su pare za gradske sluzbe od plata koje ne dobijaju od nove godine otisle za bolnicu im na B.Brijegu.
Obrazuj se. http://www.bljesak.info/web/article.aspx?a=e8e9e603-4617-4979-8d50-208a2564776b&c=038f6326-2ed4-4b18-946d-638763899a91 Gradske vlasti i agencija Stari Grad su to sanirali prije dvije godine. No, sad se pokazalo da rjesenje nije bilo adekvatno. Hajd' ih sad krivi sto nisu bolje "podigli kakav zid". Hajde. Slobodno. To je dobro za rjesavanje stresa.
To je jedino sto turisticka zajednica ima za ponuditi turistima u Mostaru da se duže zadrže.
Ama sve sto je Hercegovacko,to mi je milo i drago,i kisa,i snijeg,i grad,i poplave,i suse,i kamenje,i rastinje,i trave,pa cak i Hercegovacki pozari,poplave i zemljotresi. Dragi su mi i bosanci,i srbi,i hrvati,ibosnjaci,i msliani,naravno i ostali ma sto to znacilo.Draga mi je ciela Hercegvina a boga mi i bosnica.VOZDRA HERZOG IZ BRADINE HERCEGOVACKE U USKRSNJEM SLAVOSPJEVU
sta koga zaboli gdje je Radobolja, vazno je da se to desava 20 godina i niko nikad nije nista uradio povodom toga. pa da se barem vlasnici kafica i restorana udruze mogli su kakav zid podic!!! stara Mostarska boljka uvijek je drugi kriv i uvjek treba neko drugi da to popravi!!! ko ih j..e samo mi zao tih cura sto se smrzavaju nabijem im gazdu/gazdaricu na k...c
Pa klocu jedan i 80% starog grada je na desnoj obali mandove jedan
Krokodile jedan, Radobolja se i moze izljevati samo na zapadnoj strani. S te strane Neretve se naime nalazi.
danas su horde turista udarile po Mepas Mall-u a ne na stari most,krivac KIŠA
...a djevojke, koje u folklornim nošnjama dočekuju turiste ispred restorana, morale su obući jakne kako bi se zaštitile od udara vjetra i kiše... Naime, vrlo humano od vlasnika restorana.
sta ce Capljina........hahaaaha. .sretan i blagoslovljen Uskrs svima koji ga slave....poz iz Sehera....
Pada kisa u Mostaru......sjetim se ekskurzije u osnovnoj na starom mostu,sjetim se cure moje,sjetim se raje na seciji autobusa do Sarajeva dolinom Neretve...pada kisa u Mostaru....
aha, uzivali su ko zidovi u auschwitz-u