Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na vrijeme upozoreno, bravo! sva je igra oko drzavne imovine! sve mozes raditi, ali kad neka imovina predje na nekog 1/1, onda se pozdravi nogom sam sebe u guzicu!
NRODU SE NECE DESITI NISTA, JEDINO STO CE SE DESITI SVAKO NA SVOJU STRANU, ZIVIO GOSPODIN PREDSJEDNIK MILORAD DODIK, ZIVILA NEZAVISNA REPUBLIKA SRPSKA KRAJINA ZIVILA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Harise ne daj se !
Ja ovog foruma, pun Dodikovaca koji se predstavljaju k\'o \"Bošnje\". Hahahhahahah, providni ste. De jos malo nickova, tipa huso, mujo, hodja, dobri bosnjo
Svaka cast doktore, uvijek isto govorite, imate moj glas na predsrojecim izborima. Hocemo normalnu drzavu!!!
Zavadio nas sa cijelim svijetom koji sad podрžava Dodika. Biden ga je dobro išamarao kad je ovoliko šutio.
Posto vidim da balavci ne nude nikakav odgovor.... evo sta je Haris Silajdzic konkretno uradio: http://www.youtube.com/watch?v=p6iYmmdOrhg
po vasim komentarima vidim da ste obicna djecurlija i balavci. Pa hajde neka mi neko kaze sta je to Haris Silajdzic konkretno uradio (osim sto se nakrao ko konj)
ma ti si moron...prichas ko da ti je po familije pobio a nista od toga nije.....ne mogu da se otmem dojmu tvojih motiva...... 2 otpor ......ne mozes se sam organizovat uvijek neko mora biti na vrhu piramide to ti je tako.... i neka lidera i treba da bude samo da je dobar. Silajdzic nikad nije imao takvu vlast kao sto dodik ima u RS-u.....gdje je puno baba kilavo je dijete
Ma genocidni ne odustaju od svoje ideje ,ali docice i njima kraj.
U ostalom... lik je na vlasti od kraja rata. Hajde neka mi neko kaze sta je on to uradio i jeli vam se plata povecala? Penzije? Jeli zdravstvo bolje? Imate li autoput koji je obecao kad je djelio lekcije Lagumdziji kako se pravi autoput? Sto mu sin ne studira ovde? Sto ste glupi?
Bosnjaci moraju pod hitno prestati gledati u kojekave \"lidere\" i sami se organizovati kako bi se suprostavili planovima njihovog unistenja koje provodi EU i SAD uz pomoc velikosrba, inace nas nema.
ne prichaj gluposti.....a ako nesto i ima i treba da ima.....sta bi ti da nema nista pa da tebi ide da prosi....bjazi tamo ignorantu i ne bacaj jeftine bombe
Jeste mnogo toga loseg, ali Silajdzic nije nacionalista za sta ga optuzuju oni koji provode velikonacionalisticke projekte preko ledja BiH.
Haris ima u Turskoj imovine koja moze dvije Srebrenice izvuci! Nisam bas siguran ko je ovde glup!