Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Debeljko, nećete umrijeti od gladi, koliko ste nakrali od naroda.
zatvor plače za tobom
E cuj ugrozena osnovna ljudska prava? Pa jeste li mislili na ta ista prava kad ste ih Vi drugom ugrozavali ili ste Vi bogom dani da ih uzimate, a Vama se ne može uzimati. ?
SDS , SNSD —— SAD ?! 😫
Sada narod zna da su vam kuce pune para. Cim njima nestane racunajte da ce vas posjetiti.
Pa jb ti Sve imaj rusku banku.Hoces Al u kvarcu. Ima slamu da kusate. Vec se spekulise da ce I gradjani vam ostati uskraceni za kredite. Sta napravi mile. A kaze meni je pony's sto su mi uveli sankcije. E sada uzivajte u njima.
Đe si Stevo?! Vas i Rusa 130 miliona šššš ćut
Pa vi se nikoga ne bojite zar Mile ne pjeva pjesmu Nemoze nam niko nista ili ipak moze
Izgleda da ce vam opet trebati traktori za jedan pravac, gasi se jedno po jedno. Lijepa vijest.
Opaaaaaa
"Razmatranje aktuelne bezbjednosne i političke situacije u svijetu sa aspekta reperkusija na Republiku Srpsku".- u prevodu : posljedice našeg zločinačkog i genocidnog divljanja će nam doći na naplatu.