Damir Mašić o pozivu šestorke
0
"Nema sastanka dok na papiru ne vidimo program"
Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo naprijed, ništa nazad ili natrag
Slazem se al ja sam siguran da ce za bilo kakav problem koji se desi iskljucivo bit odgovorna SDP. Oni su prvi poceli minorizirati jedan od 3 konstitutivna naroda..uglavnom neposteno..jer su volju jednog naroda pogazili!
Pošaljite čovjeku RTV program pa će sigurno sjesti. Još najavite da će biti hurmašica i gurabija i eto fešte JARANE!
kobr ugasi capslock, to ti je ona tipka sa strane sto sviejtli i budi kulturan ...
HAJ MALI NE RISE
samo ozbiljna platforma moze biti osnov razgovora. dosta je vise reketarske i nacionalnog krda kao sredstva za podjelu moc plemenskih oligarha. nisam vas birao ali svaka cast.
ma samo da narod ne izadje na ulice 10 januara
zaboravih reči postoji inicijativa sa osnivanjem BOSANSKE nacije gdije če nas podržati i Evropa i Amerika pa bujrum ko se osiječa Bosancem mi sigurno nečemo preglesavati niti ijedan narod kao ove BOŠNJE SDP nezna ni koje je vijere ni nacije pa i njhovi očevi koji su čitav život pili i jeli svinjetinu u poznim godinam života kad trebaju umirati krenu u džamiju moliti se allahu imam jedan takav slučaj u Bugojnu 323 tusmo mi podržite nas BOSANCI
molim lijpo šta hoče ovi iz SDP oni su sa Komšičem nanijeli največi udarac državi i njezinoj opstojnosti gdije Hrvatski narod nadglasavaju i od njega prave ne konstuntivni narod podržavam ovu šestorku bolja je od SDPeove četvorke i na nivou države SDP nemože da vodi glavnu ulogu SDP JE NANIO DRŽAVNI UDAR SA PREGLASAVANJEM a ja kao musliman nisam glaso za komšiča več nasuprot svoj sam glad dao gospodži Krišto kako bih bar malo sačuvo obraza unutar muslimanskog glasačkog tijela SDP sram vas i stid bilo rušite državu podlom politikom
Eki folova RzB glasao za delegata HDZ-a u Zenici. A kad ste vi komunjare izabrale u Mostaru HDZ gradonačelnika onda nikom ništa, ma marš bando.
MIslim da SDP treba porazgovarati sa snsd jer su ipak to socijalisti, bolje nego sa lopovima i bandom iz sda koji samo kradu.
SDP treba sagledati sve okolnosti i postupiti razumno i odgovorno. Svako dalje zaoštravanje nam svima može donijeti samo zlo. Treba još razmisliti da se nogiraju zeleni klerofašisti u obliku SDA jer je to fakat jedna neprirodna i nasilna koalicija koja ničemu doborom neće donijeti. A na nivou Bih treba razgovarati sa svima, ćak i sa neprijateljima Bih kako bi ih držali pod kontrolom. Sve u svemu najgora banda i lopovi ipak dolaze iz SDA, fuj, fuj, fuj.
Ne popustati Dodikovom letecem cirkusu ni za 1 mm.Ili napraviti drzavu kako treba,bas za covjeka,ili ici do kraja.Samo sto sad nema kilavog i traljavog Alije i njegove SDA.Ne popustaj SDP.
Treba parazite odstraniti, pa ce ici. Zato je ova \"demokratija\" prepora. Covjek bi morao nekih 400 godina zivjeti, da vidi nekakav pomak. Rjesenje za balkanski narod u svakom slucaju nije \"demokratija\".
DESU PARE,NAROD GLADAN, A VI SE SMINKARITE I DEMAGOSKE NABULOZE \" PRODAJETE\".ZAGARANTOVAN SUNOVRAT.
KAKVA JE OVO KREATURA OVAJ MASIC.. AJDE LJUDI DOLAR ZA MASICA.. NEOPHODNO 20-AK PLASTICNIH ZAHVATA DA BI LICIO NA COVJEKA
Samo naprijed jer se jednom mora poceti od slova A pa B pa C itd. Zna Zlajai njegova ekipa sta rade. Naprijed SDP naprijed Bosno.