Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GLUPANI: RAMAZANSKI JE BAJRAM U PITANJU...
Ustaški HSP-ov ministar Čamber ... idiot
treba nedelja bit neradna..........
Ni dana ne treba dati slobodnoga. Samo radite, gradimo drzavu
Vala ovi u državnoj službi toliko rade da im ni sata slobodnog ne treba, a ovi što su u raljama privatnika bi trebali dobiti više dana!
ja bih sve vjernike koji traze da ne rade za neke "praznike" tim danima strpao u zatvor pa neka se mole medju 4 zida 24 sata
Zato je vama komunjarama odzvonilo još u prošlom vijeku .Vi ste historija .
ja bih sve komunjare potrpao u zatvor zajedno sa svim vjernicima,pa neka se tamo karaju umjesto na ulicama,konferencijama itd
Jes nama jedan dan Bajrama,a srbi cio januar slobodan imaju i još dodatnih slobodnih dana za Vaskrs i sto drugih svetaca i praznika.....Evo vam .I. na izborima ,glasam za Japanca onog u inat .
Da je Božić preporuka bi bila napisana prije na 10 dana.
Bog ne voli neradnike...