Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podhitno omoguciti nasim kompanijama da mogu izvoziti oruzje. Koja kompanija je prekrsila rezoluciju to kompaniju treba kazniti a ne sve. Bosnjacki narod treba da se pobuni protiv ove odluke podhitno. NE UNISTAVAJTE NASU NAMJENSKU INDUSTRIJU!
http://www.24sata.info/vijesti/bosna-i-hercegovina/59014-Dodik-Bosna-Hercegovina-raspasti-kao-sto-raspala-ugoslavija.html
Odlicna i mudra odluka. Dokusurite i unistete ovo malo industrije sto je ostalo. Sada ce sigurno radnici moci dobiti platu i biti ce im uvezan radni staz.
Koliko ces puta recenicu pocinjat sa \"Predsjedništvo BiH\"?
Jaka je VONJA oprema, nikad ne gledate šta blebećete