Ministarstvo pravde BiH
0
Nema izručenja Branimira Glavaša
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dodji glavasu do banja luke da zajedno poganjamo tu-rke !
Jedino Aldin malo razmislja ovde...
@aldin bravo Aldine, vidim da i medju vama ima ljudi koji razmisljaju glavom i zaista mi je drago zbog toga stalno se trazi neki paritet, nema Yuge vise sada je ko je pametniji, snalazljivi i snazniji
Zelimo da Srbija izruci Mladica, a sami u BIH stitimo ratne zlocnince
NE DAMO GLAVAŠA NI POD KOJU CIJENU !!!! ON JE NAŠ DRŽAVLJANIN I DOBRO JE DOŠAO U BIH !!!
napokon uzvracamo udarce!prvo uvoz sad ovo! nek su se i nama karte poklopile..hajde sad sa se igramo diplomatije:DDD
mi vama glavasa vi nama abdica :D
Pa da, naravno, ako ikako može u neki tvorza na prostoru RS-a, možda Foča (nisam upućen da li tamo leže i ratni zločinci). Ratne zločince samo treba poslati u zatvore onih kojima su radili te zločine, a ne kao neki što sada uživaju u Hagu!
Moze i zamjena Jelavic - Glavas...a u međuvremenu ovog treba poslati u neki banjalucki zatvor na godisnji...
svaka cast ovako i treba! oni su paksu prema nama, e pa i mi cemo biti prema njima! vi nama jelavica a mi vama glavasa.. isti je slucaj
Marina Bakić je očito malo pristrasna po pitanju ovog slučaja! Izručiti g.ovno jašta! Dovoljno nam je našeg šljama, ups, doduše ovaj se smatra našim, pa ga možda treba u Zenicu poslati da robija mamu li mu fašističku!