Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
totalno nebitna vijest za gradjane. drzavni aparat je postao svrha sam sebi. nista nam ne znace ta imena i ko sjedi u fotelji. njihove familije mogu biti sretne, bice posla za amidjice i dajdzicne.
MI IZ SBB SMATRAMO DA NAS NE ZANIMAJU OBICNE FOTELJE NEGO MI ZI SBB HOCEMO MINISTARSKE FOTELJE
Cujem da je plan da prvi korak za uvodjenje treceg entiteta kroz formiranje dva sistema zdravstvenog osiguranja. Na ovo su se upecali mediji koji na sva usta sire propagandu o kolapsu zdravstva u FBIH.
neizvjesno će bit i kad ih imenuju
Kakvo sranje. Ovo moze dovesti u red samo voljeni Maršal.
ovi nasi politicari su legende pa izjebase ljudi preko 4 miliona ljudii i pokrase sve svaka njima cast sto nas imaju za konje
Nedotupavni klixovci, instant novinari, kuhari i kv elektricari i trgovci, ko vas nauci da je:"neizvijesno"?.Zreli ste za ukidanje.
boli nas k....
Slizase se SDA i SBB kurve:)
Fahrin ministar: http://www.avaz.ba/clanak/135125/radnici-pretisa-istjerali-direktora-iz-firme