Preporuka MVP-a BiH
0
Ne putujte u Japan
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA JEL VAS STID STAVIT OBJAVIT TO HAHAHAHAHA NEMOGU DA VJERUJEM
hahahahahahahaha ja et kontao ici tamo
Ja taman nisam znao šta ću sa ovih viška 2000€ i taman kontam da otputujem u Japan,da me niste upozorili ne znam šta bi bilo.
eee bem ti bosance samo bjeze, odavde su pobjegli kad se zapucalo, otamo kad se zatreslo... jel se sada vode kao izbjeglice iz tokija?
Ja sam znao da čim je onaj iz Punkt-a počeo platu primat u MVP-u daćebit nešto od njih. Nego da se nije i Pero iz Sarajeva javio \"iz Tokija\" ko Šeta \"iz Tripolija\"?
tamo mi tetka zivi,
Hvala Veliko dragi ministre, da vas nema mi bi svi jadni izginuli, sretni smo sa Vama. Vi ste nasa vodilja zvijezda!
a stoooo???? a stoooooo???? a stooooooooooooo????? jel to neki vid rasizma , jel to zato sto su zutii??? ajde recite mi a stoooo da ne idem , a stooooooooo????
Pa stvarno, da nam niste rekli, kupovali bismo karte za Japan...
Hvala. Necemo ici u Japan. Htjeo sam samo da se zahvalim nasem MVP koje je izdalo ovo upozorenje da se ne ide u Japan. Ja sam odusevljit sa kolicinom pameti koja se skoncetrirala da napravi ovako znacajno upozorenje. Vas ni ko ne moze nadomjestiti. Svaka cast.