Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Force hahahahahah svaka chast ^^ :D
ako je vec prozvan ulicarom( funny) onda ima da se ponosi sto je bar ulicar sa ulica Sarajeva, za razliku od dosljaka kojima je pojam ulice toliko velik da covjeka \"odraslog na ulicama grada\" smatraju ulicarom! duse drage...:))))))
Nece. Nad Sarajevom sunce kakvo nas je nekada grijalo vise nece grijati. I Suncevi zraci su podijeljeni na H/M/S (nacionalno naravno). Salu na stranu Sarajevo je trajno izgubilo ono sto smo nekada zvali duh grada. Posto tu zivim ne interesuju me hvalospjevi kako je sve super. Ja znam kako je \"super\" zivjeti u sredini gdje posao neces dobiti jer se pogresno zoves. Bosnjacka vlast ali i, zasto ne reci, stanovnistvo Sarajeva je palo na bazicnom pitanju: zastite elementarnih ljudskih prava svojih sugradjana koji i danas napustaju \"svoj\" grad. Ko zivi u zabludi da je ovdje drugacije, jednog dana i sam ce odavde otici...zar je vazno gdje. Hajde sad vi povlacite paralele kako je u BL ili Mostaru gore/bolje i slicno. Ja znam da je ovdje najgore.
svaka cast, ugledajte se misevi :) a to za 15 tjelohranitelja nije nista novo, to drzava i ugovor nalazu i posebno sada kada su upucene prijetnje
vama fakat dosadno kad imate vremena da pljujete po drugima. Ako nemate sta pametno, bolje da nista ni ne pisete!!!
Kakav licemjer, samo se boji Boga. Da je tako nebi hodao ulicom u drustvu 15 tjelohranitelja... Smrad lazljivi...
I treba da se boji Boga...Kebo nije uopce naivan ni jetim naprotiv vrlo je prefirgan i mozda najopasnija persona u SDA koja vuce poteze iz sjene...nazalost u SDA je ovladalo cafirsko krilo...
joj kebine slike na avazu!!! http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/aktuelno/bojim-se-samo-boga kebo je istinski heroj ove drzave, on je taj koji ce nas izvuci iz ovih tmurnih vremena! long live kebo!!! ...mogu samo da ga mrze oni sto ga nevole!!!
realno govoreci...sve ovo sto je rekao..nista ne znaci. obicna politicka suplja.
e ba politicari uopste me ne zanimate sta imate za reci - FATAJTE SE POSLA LOPOVI PROKLETI !
Kada je Rudy Giuliani došao na mjesto gradonačelnika New Yorka, njegov cilje je bio da sredi 5 mafijaških familija. Stao je hrabro iza tog cilja i uspio. Rođen u NYC odrastao tamo, nisam siguran da li je rastao na ulici ili u krugu familije, i kada ga čovjek pogleda vidi snagu, karizmu i spremnost da uradi što je namjerio. Sada pogledajte Kebu i kada se on pojavi ja mislim da se kriminalci upišaju ali od smijeha. Kebo volio bih da jesi ali mislim da nisi sposoban da se boriš protiv zla.
Ovaj Kebo je neka naivcina. Samo da ne bude opet \"tresla se gora rodio se mis\" Pa svakom normalnom je jasno da riba smrdi od glave, a Bosna je troglavo cudoviste. Moj Kebo Batman-u
@ Rambo, preporucio bih: hajde u mrsku i tamo se bori oni vole te \'kafanske\' propagande... svima ostalima kriticarima, svaka cast, haos su vam analize... mogli ste poslati CV Obami, njemu trebaju takvi sada u bjeloj kuci.
Kebo vs. Yoda Yoda: “Stopped they must be; on this all depends. Only a fully-trained Jedi Knight, with the Force as his ally, will conquer Vader and his Emperor.” On good and evil: Kebo: Ovo nije borba između Davida i Golijata. Ovo je borba između dobra i zla Yoda: Powerful you have become, the dark side I sense in you. Kebo: \"stekao sam iskustva koja mi pokazuju da se s takvim ljudima i u takvim situacijama znam dobro nositi psihološki\" Yoda: \"Good relations with the Wookiees, I have.\"
Izgleda gosp.Kebo i gosp.Tihic imaju zajednicog savijetnika za javnost jer su odjednom obadvojica \"ugrozeni\". Jako tezak zivot .........