Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta slavite vampiri jedni. Da je pravde odavno bi svi visili na banderama. Izmislili ste fakultet koji nikome ne treba, uzimate pare, debljate se kao krmci, a nije vas briga za hiljade vaših studenata kojima mladost prolazi na birou.
A STOTINE KRIMINALISTA DANAS OBILAZI BIROE I JA SAM JEDAN OD NJIH POZDRAV ZA GENERACIJU 2004
i ja sam zavrsio ovaj fakultet, ali od ekonomista, veterinara, teologa, novinara, ne mogu da dodjem na red za posao...99% moje generacije rade u zastitarskim firmama, u komercijali i sl..zali Boze potrosenog vremena i zivaca...