Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ona gnji.da Sejdo Komsic tvrdi da njegovi nisu pravili ratne zlocine ...
Muslimani napravili z.l.o.c.i.n???Ma to je nemoguce,pa oni su mirni kao ovcice oni su uvek bili samo zrtve drugih ,oni nisu s.il.o.v.a..li ,u.b.ij.a.li ,k.l.a.li ne ja vam ne verujem ,ovo je nemoguce!Muslimani iz Bosne su kao dobri Samaricani pre bi se u.b.il.i neg sto bi nekog povredili,a tek njihova bratija m.u.d.z.a.h.e.d.i.n.i e to su vam tek dobri momci fini kulturni ,vredni sve naj,naj...
Svakom zločincu treba suditi bez obzira na boju kože i nacionalnost. Sud će donijeti odluku ko je kriv a ko ne.
Pa zar pripadnici naše slavne, multietniĆke, merhametli Armije PiH???
OVAJ ARTIKEL SE MOZE KOMENTIRATI A ZLOCINI TAKOZVANE AR.M.IJE BIH SE NEMOGU SLOBODNO KOMENTIRATI. HRAKNEM VAS U ISLAM.O.F.ASISTICKA USTA.