Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta vi iz Tuzle imate prptiv Nasera, je li vam problem sto poslije njega nema vise nevina zenska na tom kantonu? Konacno da i Tuzlom frajer proseta, a kud\' on prodje trava ne raste. A sto se tice Zahide, slazem se da je sramota ovo sto rade toj zeni. Ako misle da ce je prepasti pa od nje izvuci neke dokaze onda se varaju, nece ona nikad protiv svog Naska.Ako su to htjeli onda su trebali privesti tu vasu tuzlansku drolju tzv. Juliju iz Haga. Ona i onako jeste za zatvora. Zar poligamija nije krivicno djelo?
Politički angažman Orića, hapšenje dan pred izbore, optužbe za posjedovanje oružja bez dozvole, slučaj zasnovan na samo jednom svjedoku optužbe ?? Otvorite malo oči ljudi i ne vjerujte sve što mediji pokušavaju vam prodaju.
@Tuzla Ne seri..mishu!
Hvala bogu da su poceli da hapse ove bandite i reketmajstore, to pokazuje da drzava i sudstvo polako pocinju da funkcionsu.
Nek odu kod dodika-obrijanog cetnika pa da shvate sta je realnost bande i oruzja...Samo tak\'nastavite i kad vam dodik puca ponovo,vi cete herojski odgovorit:pa mi smo nevine duse,nas neces ubijat nenaoruzane...hehehehe,tad ce vam pomoc ko???!
Sta reci osim da je bruka i vidimo kakvi su nam komandanti bili..Nije on jedini???Sute ovdje u Sarajevu kao pickice da ima milion takvih ali zalosno sto nam seljaci dodjose da uzimaju kamate.Siptari,Sandjaklije,Evo I srebrenice,pa milion :Keljimendija,Puski,Gasija,Bombi,A svi se prave ludi ko fol ne znaju da postoje...Evo prodjose i izbori a mi ponovo na pocetak.Svak glasa za svoje a opet ce nam jebati majku...Kontam nesto...........Ako je ovo zemlja za koju se Rahm,Alije borio i zelio da bude ovakva svaka mu cast..Da bog da svi legli sa njim u isti mezar a mislim kao prvo na Ejupa ganica pa onda sve SOSONE,SIPTARE i ostale OKUPATORE ovoga grada.Otvorio im je vrata ovoga grada koji lici na sve osim na SARAJEVO..Eto ti Alija tvog komandanta jebo te on...... Musliman-sarajevo
@Akademik: 100% si u pravu!! nek hapse pedere i nek se sa njima zadovoljavaju ali neka puste najveceg bosanskohercegovackog heroja na miru!! Naser Oric je legenda i nek mi svako popusi kurac ko je protiv njega!!!
Ništa specijalno, smjestili mu pred izbore. Naravno, to utiče i na glasače stranke koju naser \"promoviše\", da ne prozivam ovdje. Naravno, Naser je svakako kriminalac ( u današnjem vaktu ), tako da nema potrebe uopšte diskutovati o njegovom hapšenju. Priča gotova.
AKADEMK Lupa ko i UVIJEK. Evo mu PODRSKE Nevena 03.10.2008. u 19:47 Ja sam samo htijela podrzati Akademika i pohvaliti njegov still pisanja, a posebice argumente kojima taj covjek barata. Komentari su mu odlicni, i to ne samo na ovoj temi, nego i u svim ostalim, jer voljeli ga ili ne, mora se priznati da covjek izaziva paznju, a da nema onih koji ga ne podrzavaju, ne bi ni bio tako jak. Uostalom, tu smo mi koji ga podrzavamo i svaki put ocekujemo njegove komentare s nestrpljenjem. (komentar NEvehnin ispod canka o Wilmi) Tko je POBRKAO pedere ???? Najcesce su NEPRIJATELJI pedera PODSVJESNO pederi.
Naser se ne bi bavio ovim sitnim stvarima za koje se tereti...a ovo za oruzje ,..bas me zanima ko nema oruzje danas...ova jebena vlast unisti sve sto vrijedi
Naser je HEROJ! On je sredio da me puste iz zatvora kada sam pretukao jednog seljaka koje mi je auto demolirao!
Ovo je sve odradjeno od strane sda...namjesteno do jaja
Sta vi znate uopste ko je Naser i sta je radio....zar ne mozete skontati da je ovo politicki sve odradjeno prije izbora ...
samo vas slusam i da covek ne poveruje, pa zar vam nije ovo dokaz da su svo vreme kriminalci i politicari saradjivali a obican narod podelili. Fali jos zatvora da se svi \"pitomci\" smeste adekvatno. Vasa podeljenost na \"strasne\" Rimokatolike, Ortodokse,i Muslimane im samo odgovara...... Smrt kriminalu i fasizmu a sloboda narodu!!!! Dok ne zavlada \"zdrav razum\" svi u \"corku\".......
OVO JE STRAHHH I TRREPET ZA NASE DRUSTVO. Licemjerno je da sada izostaju plakati, prijetnje, sacekuse i batina, a ovo je po islamu gore od pederluka (koji nisu organizovali muslimani). Ali ovo rade muslimani, ugledni predstavnici naseg drustva. Sad se ne spominje serijat. ?