Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja VILDANA SELIMBEGOVIC glavna iz novine Oslobodjenje, glasat cu za vas ako ne dobijem pare od SDA, a vi mi date pare. To ce sve u cetri oka rezirati Dino Mustafic. Da budem iskrena- ko mi da vise para glasat cu za njega i pisat o njemu u Oslobodjenju. A i ja se borim za prava gay populacije, jer je to sad u modi.
Tanović i Kojović trebaju dobro pogledati svoje kadrove, nekadasnji stipendisti SDA preko kantona tamo , vamo, koji su prosperirali u posljednjih 15 godina, trenutno uhljebljeni . Imam pitanje da dječicu nekadašnjih kadrova SDA, koji su pomeli ovu državu ; bi li se oni borili protiv kriminala i krenuli u reviziju nezakonito stečene imovine, u kojoj trenutno dobro i udobno žive ???? Sad bi pojedini da se zaboravi odakle su potekli !!!! Kad ovo vrh stranke pretitra, neka onda narodu priča priče, ovo su za malu djecu !! Babo bio u SDA popuhao, djeca se kao bore protiv kriminala ! aj ,e se.r.i.te
Aj ja papan pokraj sarajeva još i došljo pa nemam fejs a sdp se promoviso al nemogu poslat komentar na dnevnom avazu.help mi majke ti.uraaa za ns
Ja mislim i na buduće generacije koje dolaze, prvenstveno na svoju djecu. Jedina alternativa je Naša stranka! Samo tako nastavite!
mislim da je napokon vrijeme da mladim, pametnim i obrazovanim ljudima damo šansu! Dosta je bilo laži i prevara od strane vladajućih stranki! Već 20 godina biramo isto, vrijeme je za revolucionarne poteze. NAŠA STRANKA je moj izbor!
Svejedno mislim da im trebamo dati sansu.
@anonimus,nisam pročitala njihov program kao ni program bilo koje stranke.Iskustvo i godine iza nas su pokazali da je to tek mrtvo slovo na papiru.Svi oni imaju idealne programe koji,kad bi se sproveli, bi od Bosne napravili Eldorado Praksa i ono što pokažu na terenu je jedino na što se treba gledati.NS nema i nije imala značajniji uticaj na BH političkoj sceni,ali da bi ljudi u njima vidjeli istinsku novu nadu, ne samo da moraju poraditi na kadru nego i načinu na koji se obraćaju ljudima.Omalovažavanjem narodnih masa mogu pridobiti još samo nekolicinu istomišljenika i trajno ostati na margini.Svaka čast Peđi Kojoviću ali jedna lasta ne čini proljeće.
nisam dio NS. Samo sam slucajni prolaznik na tom skupu koji je zaista bio predivan i steta sto nije bilo vise slika od strane klix.ba. Mislim da nisi procitao njihov program rada kao ni upoznao njihovog predsjednika kao sto sam licno ja, i zato tako mislis. Relax
@@ wow Ne trebamo generalizovati. Nisu ni sve Sarajlije iste. Jedan od velikih nedostataka našeg naroda je i taj preveliki lokal-patritizam, pa se dijelimo na Krajšnike, Podrinjce, Hercegovce, Sandžaklije itd., od čega koristi imaju samo naši neprijatelji. Nažalost, primijetio sam da je ovaj trend najviše izražen u gradskim sredinama, gdje kompleksaši koji ništa nisu postigli u životu svoje frustracije liječe na \"seljacima\", \"došljama\" i sl.
@anonimus,sudeći po napisanom dio si NS. Upravo tvoje pisanje potvrđuje ono što rekoh o elitizmu i nevjerovatnom porivu za omalovažavanjem svega i svakoga ko ne razmišlja kao njeni članovi. \"po danu spavate, zbog vas ova država prorada\".Koga mislite privući,čije glasove dobiti takvim nastupom?
Tacno je da mi se Tito livade nije nafato nego pradedove radnje na carsiji i kuce na Bistriku a livade i potocice volim da kiselim malo none. pa pa
\'\'Gradsko sam Sarajevsko dijete, ako to vise uopste nesto i znaci\'\' Znači, u glavama vas jugošovinista i \'geo-rasista\' koji smatrate da ste Bogom dani samo zato jer se trefilo da se rodite u Sarajevu. Ostatku svijeta ste smiješni i patetični, šuplji glupavi snobovi. Zbog takvih kao vi ova zemlja je u stanju kakvom jeste jer Sarajevo samo šta radi - muze, ispija kafe i liže okupatorkse (Turska, AU, Srboslavija, Amerika) g.u.z.o.v.e i još pritom PATOLOŠKI MRZI sve oko sebe.
Slazem se. Najbolje da krenemo od \'45 i porijekla imovine SFRJ. p.s. s koje je (shumadinske?) njive Tito tvoje nafato, uselio u otetu imovinu prethodno likvidirane sarajevske gospode pa si tako iskompleksiran od livada, rijeka i potocica?
joj frke oko izbora \'\'nasa stranka\'\' i ne mogu da vjerujem da se jos uvijek komentarise ko je sarajlija , ili npr sta je partizansko, bosnjacko itd, nista osobno zna se cije je od povelje Kulina bana. Popisa stanovnistva nema vise od 20 godina, rat s srbima je zavrsen 95. I znaci sada pricamo o Nasoj stranci i buducoj uredjenoj Evropskoj drzavi. E tad ce se postaviti pitanje, gdje izvaditi drzavljanstvo ili rodni list. U medjuvremenu mnogi su zavoljeli beton, novac i aute a zaboravili livade, rijeke, potocice i nekadasnje teferice pretvorili u predizborne derneke - pjevaj svi smo nasi, ti sad uzjasi. Za vrijeme rata dobili cinove, hvaleci sa svojim borcima, ko je od njih imao vise poginulih. Sto se skole tice, 2minute i veliki odmor. Al\' zato visok cin. Nasa Stranka mora da da zakon o porijeklu imovine i tada ce se vidjeti ko je profiter i ko idalje dijeli ratni plijen sa malo jacim strankama.
Nasa stranka Cija ??Ja jos uvjek ne razumijem o kome se tu radi..Sta se pod nase podrazumjeva??? Bosansko??? Partizansko ?? Jugoslovensko??? Valterbarnisarajevsko??? Gradska rajaevsko ? Haustarcadesvko ? .................HVALA ZA ODGOVOR
Imajući u vidu zlo koje su nam nanijele režimske stranke i one koje su to bile u proteklih dvadeset godina, pozivam sve poštene građane da ih bojkotiramo. Ne cjelokupne izbore već te stranke, jer za koju god glasali od njih sve će ostati isto. Pružimo priliku novim mladim strankama koje nisu bile dio režima. Režim mora pasti. NAPRIJED NAŠA STRANKA.
Et moj dedo je s Treskavice , u zivotu od svega sto je ukr\'o to je nana iz Istocne Bosne, rodjo mi je guzonja na saobracajnom faksu i moze izgraditi autocestu. Ja, gradsko dijete, al samo zato sto nismo nista ukrali.