Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teorija je jedno, a praksa drugo
Ako govoriš o praksi SDA onda je to skrivanje ili isticanje problema, a nikad nuđenje rješenja. Hvala Našoj stranci što nudi rješenja, dok većina drugih samo konstatuje šta ne valja. Svi znamo šta ne valja.
ĐEMICE KURVIN SINE KOMUNISTIČKI, NIJEDNO RIJEŠENJE OVE KVAZI STRANKE NIKAD NIJE BILO PROVODIVO U PRAKSI.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
DOKLE CE VISE OVI IZ ,, NJIHOVE STRANKE,, PALAMUDITI, I NEKA ONAJ ,, SEOSKI VARALICA,, KLEMPAVI PEDERCIC KOJOVIC , PALAMUDI NA PALAMA, I HAJVANIMA POPUT NJEGA. UKINITE TE STRANKICE POPUT VAS TJ. LEZIHLJEBOVICE POPUT VAS KOJI ,, GUZOVACE,, UZIMATE NOVAC I TO VELIKI, JER ZA JEDAN MJESEC NAPLATITE KAO JEDAN PENZIONER ZA GODINU, A NIZASTO , NITI STA RADITE , NITI PRIVREDJUJETE, A ZAPOSLILI STE SVE SVOJE OKO SEBE I KOD VAS NEMA VISKA A SVI STE USTVARI VISAK I NEPOTREBNI , A DRUGE BI SLALI NA ULICU KAO VISAK I STVARALI JOS VECU BIJEDU. OVA ,, NJIHOVA STRANKA,, JE VEC ODAVNO TREBALA BITI ,, UKINUTA,, JER IMA PETOKOLONASKU MISIJU, I SVOJIM UKIDANJEM DOPRINIJELI BI POBOLJSANJU FINANSIJSKE SITUACIJE U KANTONU , JER BI OSLOBODILI BUDJET , NEPOTREBNIH I NEZASLUZENIH PLACA , A KOJE ONI SAD DOBIJAJU , POZAMASNO I REDOVNO . AKO ZELITE DOBRO KANTONU , POKAZITE TO I POCNITE OD SEBE , UKINITE ŠPDNJU OD VASE STRANKE I SVE NEPOTREBNE PLACE,TO JE PRAVI PUT. TOLIKO.
Ma jah. hebo povratnike. Najgora gamad. Pobjegli kad je bilo najteze, uplasili se do zuba naoruzanih cetnicica pa preko kakvog turistickog koncetracionog logora ispucali u inostransvo. A sad se kao kokuzi vracaju jer ko se jos moze obogatiti u inostranstvu gdje je nezaposlenost astronomskih 5%. Zato ni ja necu da se vratim. Necu da budem kokuz.
PEĐICA uradi plan zua izlazak iz krize i kuppi stan od preko 300 000KM .. mudar covjek kad ima ovaca...
Pedja Kojovic pobjegao u USA tokom rata, vratio se kao fukara a sada stan od 370 000 KM na Mejtasu...pa mislim stvarno zar misle d aima budala i maloumnih..
jaka stranka . Jaci je AFZ. Stranka na cijem je clselu covjek koji se stidi svog porijekla fuuuj
Nemaju kapacitet ni za malo veću mjesnu zajednicu!
Nabijem i vas na k**** isto.
Narod je svoje rekao još prošle godine "Ukidanje kantona", sve drugo je demagogija.
A jel tu igdje ima stavka koja kaže "NE KRADITE, MOLIMO VAS!!!" ???
jok, PREĐITE NA NAŠU STRANU ;)
Da ne lupamo o cemu se prica evo liste http://www.nasastranka.ba/wp-content/uploads/2015/02/NasaRjesenja.pdf Inace ako i pola od ovoga uspiju ostvariti svaka im cast
OSTVARIT ĆE ONI NE BRINI, ZATO I POSTOJE DA SE UHLJEBE ŠTA BI PEĐICA PEDERČIĆ RADIO DA NIJE STRANKE BIO BI NA BIROU
Nemaju kapacitet ni za malo veću mjesnu zajednicu!
kao da sam pročitao andersena ;) prilično populistički. ništa konkretno...nikakvih analiza planova....tek tako nabacane floskule