Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maa,mutav narod,nema sansi za oporavak.Cevljanovici su izborno tijelo. Resistance is futile. Pa maloumni narode zar ne vidis dokle smo dosli.Pola miliona nezaposlenih i opet afinitet da se ismijava neko novi.Nak vam Bakir junice donese pa sišite mlijeko na slamku.Nisu dzaba statisticki utvrdili koji je narod najgluplji u Europi.
u pravu ste vi iz ,, vase stranke,, , zato ovaj put necete dobiti ni minimum glasova , bas zbog toga o cemu vi govorite, a i oni zbog kojih ste i dobili nesto glasova prosle izbore, ademir kenovic, dino mustafic, i dr,. , otisli su iz te ,, vase stranke,, . i ovaj put ste ,, TAĆ,,. TOLIKO.
Ma jesu sjedili, a šta su uradili. Ponašali se kao uvrijeđene junferice!
moj Danise, ova nasa bosanskhercegovacka bagra bi opet prije glasala za sda sdp hdz sds nsd i sl, samo ne za tebe. ovaj dole paka*sh vas naziva sarlatani, kao da ne zivi u bosni 20 godina pa ne zna ko su sarlatani.
I(maju par dobrih poltičara kao npr. Kojević. Nisu moj izbor, ali dobra su starnka.
Tako mi Boga svako je bolji od SDA i SDP.
Pa bas kod vas znam lika koji je tu jer nemre drugacije marke zaradit neg da supljira ..