Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih volio al bas bi volio da nam ovi politicari kazu nesto sto neznamo. Svi isto pricaju .
po komentarima vecine na ovu vijest tipa pederu, vlahu, ovo ono ruzan glavat sta ces ba ti blablabla... se moze vidjeti da ovaj narod bosanski BSH i ne zasluzuje da zivi u uredjenom drustvu kako dolikuje civiliziranom svijetu zato vecina civiliziranog stanovnistva i zeli da napusti ovu lijepu zemlju nastanjenu vecinom zaostalim stanovnistvom
Ma, daj Peđa ostavi se ćorava posla! Kantonu treba spas u znanju, a ne u zvanju. Frustrirano, zar ne
Kakvog crnog spasa? Pa spasa nema. Industrija ne postoji. Postoje samo firme Opština d.o.o. i Agencija d.d. I ne zaboravimo Kafana s.z.r. Ovdje treba što prije proglasiti bankrot. I onda da svi koji imaju zemlju i odu na nju da je obrađuju, jer će morati da bi se prehranili. Tako ćemo smanjiti uvoz. Pa onda lagano iz početka. A ovo da ljudi dolaze i ostavljaju DUNUME I DUNUME zemlje da bi u Sarajevu "Nosili Fax-ove" za 1000KM to jednostavno nema smisla.
vlada kantonalnog ponosa, vlada kantonalnog blagostanja, vlada kantonalnog preporoda, vlada qurčeve kapice.. ko da je ime smišljao hans christian andersen.
Koji su ovo licemjeri iz ,, njihove stranke,, . Prvo su htjeli ,, HINJSKI,, iskoristiti proteste, da kao oni , nesto, budu posrednici, a sad kao oni hoce da nesto ,, spasavaju,, i opet pokusaj da se ono ,, HINJSKI,, uvaljuju u vlast a u stavri se zna koga i sta oni predstavljaju, tj. nikoga, preciznije njih same i njihove porodice koje su i glasale za njih. Nemoj nas samo ti deklarisani PEDERU braniti , jer ce mo dobiti jos vece batine, tj. nemoj nas ti spasavati , jer ce mo propasti skroz. Onaj koji bude htio ,,spasavati ,, kanton i narod nece nece mu padati na pamet da prica o stecaju i da narod ostaje bez posla, bez egzistencije, nego ce pored onih sto rade , zaposljavati nove radne snage, aktivirati ono preduzeca koje momentalno ne rade da odmah pocnu raditi itd, da ako ste za spas , pa pocnite od sebe i lopova oko vas u vladi tj. da se kriminal u kantonu rijesi jer od vas sav kriminal polazi i potjece, na tome insistirajte i onda cu vjerovati da mislite dobro ovom narodu. TOLIKO.
Ispraznile se jasle pa sad panika☺
hahahaha kantonalnog spasa hahahahaha