Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bosna sar >>> S.Č i ostalo društvo stranke od bazena do otoke sjedi na balkonima dutramvajskih šina i pluckaju na sve one koji nisu frustrirani intelektualci. Čitav svijet im je kriv, sem sarajvskih cuka! Fuj stranke ublehaša/ ica!
Dina jednostavno tambura gluposti. "Da li bi se DF bunio kad bi im se reklo da ne mogu imati nijedno mjesto u vladi predviđeno za Ostale?", Dino slabo si obavješetena. Ako te obavještavaju RP ili slični " analitičari" onda si zalutala!
Svakao su sve pi....ce i nema muskaraca :)::):), sve prostitutke su u vladi :)::):)
I ja sam glasao za nasu stranku i Sabinina obecanja o porodiljama i studentima A ona nece u vlast neznam samo kako ce ispunit obecanja
Kakva je ovo sprdnja od stranke?
To je super stranka samo je problem sto nema dovoljno glasova i sa ovako glupim narodom nece uskoro ni imati.
Tako da je njeno postojanje besmisleno. Glasao sam jednom za njih, ocekivao da osvoje bar 20% glasova, a oni nisu osvojili ni 1%. Kad ce se oni popeti do 50%, nikad. Jednostavnije je zbrisati iz drzave nego cekati da oni pobijede, iako nije jednostavno ni jedno ni drugo, ali prije ce pola bosne zbrisati nego sto ovi pobijede.
Treba žena nego šta, ali PAMETNA ŽENA KAO ŠTO JE UVAŽENA GOSPOĐA CENIĆ. MALO JE CENIĆKI I NA ŽALOST SRBI NE UMIJU DA JE ISKORISTE NEGO ŽENU IGNORIŠU. JA SAM BOSANKA, PRIPADAM ISLAMU, SUTRA BI BEZ RAZMIŠLJANA GOSPOĐU CENIĆ NA NAJVIŠE MJESTO U DRŽAVI POSTAVILA. ALI...............................................................NEMA OD TOGA NIŠTA, OVDJE SE TRAŽE PODOBNI A NE PAMETNI ZATO I ŽIVIMO BIJEDNO, GLADNO, JADNO, ŽIVOT NAM PROLAZI DA JEDVA ČEKAMO DA UMREMO DOK OVI GORE HAHAHAHHAA ZNAMO SVI KAKO ONI ŽIVE
Ista ona Cenićka koja je bila ratni sekretar srpskom teroristi i Haškom osuđeniku Momčilu Krajišniku!!!?? Poklopi se balinkuro i ne rise više.
Nasa stranka, na pretproslim izborima sam glasao za vas, ali na ovim nisam izlazio jer mentalitet naseg naroda nije dorastao vasem razmisljanju i znam da nema koristi glasati. Kad sam vidio da sam cekao sat vremena u redu, a vi osvojili 1% glasova shvatio sam da je jedino rjesenje otici odavde i ne vracati se. A vi nastavite pisati uz vjetar ako vam se svidja.
Da, ali pisem celavom latinicom pa zato pise s.
Imam osjećaj da ovu stranku boli briga za broj žena u ministarstvu i vladi, nego samo pokušavaju sebi prikupiti plus poene..
A kako ce da tebe licno kostaju ti plus poeni?Sta ce da ti lose urade,konkretno?Ili ih samo onako ne volis.
Neće me koštati, ali općenito nikoga ne volim. Pogotovo licemjerje..