Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimace me njihova razmatranja kad se Banja Luka digne, smradovi odvratni
Redakcijo, koliko puta moramo ponoviti da se prestane s legalizacijom termina Republika Srpska i da se koristi jedini ispravan i legalan termin Bosansko Hercegovački entitet RS!? Dosta je pokušaja legalizacije nepostojeće tvorevine! Vjerovatno će osuditi peticiju za oduzimanje zastupničkog mandata Aleksandri Pandurević, koja je usput budi rečeno, bila jedna od prvih u redu, kada je riječ o ataku na suverenitet i ustavni poredak RBiH, a da ne pominjemo pronalazak arsenala ilegalnog oružja u njenoj porodičnoj kući, usput zar dotična zbog toga još nije procesuirana i zar prema krivičnom zakonu, posjedovanje ilegalnog oružja nije krivično djelo ili su u genocidnoj donijeli neku uredbu, koja derogra Krivični zakon!?
...ti kontaš, ako dovoljno zažmiriš, da nešto ne postoji ?
@commi.original Nema tu puno razmišljanja i žmirenja, pročitaj Ustav BiH. Do sada sam te uvažavao kao konstruktivnog sagovornika u razmjeni mišljenja, koja su u većini slučajeva bila dijametralno suprotna, ali to je dobro, izoštravamo kognitivne sposobnosti. Međutim, sve više se mijenjaš od konstruktivnog sagovornika prema nacionalisti, e tu nastupa problem..
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Dejtonski sporazum je davno nevazeci kao mirovni. Mi se trenutno nalazimo u ratnom stanju. Pitanje je vremena kad ce usrani dodik proglasiti samostalnost sto ce nas uvesti u novi rat.
Sta genocidasi imaju komentarisati. Trebali su ih sve dojednog izbaciti iz parlamenta. Nije genocidasima mjesto u drzavnom parlamentu. To su predstavnici okupiranog djela RBIH.
@omer........tako ti je kad agresora nagrade u Daytonu a nasa (SDA)u nasa imena pristane na genocidnu tvorevinu ,sad se uobrazio sve ih vrijedja .....ili mozda se plase za svoju licnu bezbjednost da nece slucajno Referendum o ocjepljenju treba ih pitat sta bi im majvise godilo...!
U potpunosti se slažem..............bravo
hahahahahaha ko o čemu, paščad o pasjaluku...............nema plate ako ne dolazili na posao...............a sve je novac
Je.blo ti pašče mater u p.i.č.k.u!!
Odakle se javljaš djete ti j.e.bem u usta da dođem da ti glavu otkinem
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Šta je ovo?Gdje su tastatura-patrioti da opletu po genocidnoj tvorevini?
Pa evo, ti si se pronašao odmah, ne treba niko da oplete po tvorevini...
I narednih pet godina će rad državnih institucija bit blokiran zbog velikoSrba i imaginarne ugroženosti, odnosno nesigurnosti u Sarajevu.
To im dozvoljava dejtonski ustav!