Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za vrijeme Alijanse i lagumdzije penzionerima je kasnila penzija konstantno i naj niza je bila 211 km ..nikad im nije u to doba isplacena ni po 10 km pomoci uz penziju. dok je sad situacija u odnosu na prije duplo bolja al sad im ne valja Fadil zato sto je SDA
Ako nije Fadil pomogao onda ne znam ko je. Zatekao kasnjenje penzija dva mjeseca i devastiran fond. Kad je uvodio zakon pio mio protesti bili a sad penzije stabilne, redovne. 30% su veće a isplatio i 2x pomoc. Ti zagovaras povratak komunjare Biksica koji je penzionere ostavio sa praznim fondom i kasnjenjem od 2 mjeseca penzija. Da je ostao nesposobnjakovic odavno bi krahiralo.
NiP opet sprči esdea , 😅😅😅😅
Ko podigne minimalnu penziju do izbora na 500 km ima moj glas,sve ostalo je suplja.
Molim vas konkretno za najnize penzije,pustite istu retoriku,i uvjek svi dobiju,a samo svi spominju najnizu penziju,jedino su gubitnici uvjek oni na minimalnoj penziji.
Na redu su penzioneri da se zloupotrijebe
Ukidanjem kantona stedimo pet milijardi..
Hvala NIP-u što brine i poziva!
nek pomogne tako sto ce efendijama i ovim parlametarcima sto su se penzionisali i rvi generalima sto su sa 45 poceli 2 milje primati prebace koju stoju ugrozenima
Ugrožene prebaciti na socijalnu pomoć sa nezarađenih penzija koje uglavnom nisu ni zaradili.