Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi ćete doći na red, genocidna kopilad.
Tri pripadnika ARBIH su dobili 37 godina za Trusinu, vidjet ćemo koliko će dobiti članovi tzv "hvo" i tzv "vrs" za svoje zločine, mogao bi da se zakunem da niko od njih neće dobiti preko 5 godina..Izjednačavanje zločina preko suda BIH..
debilu, pogledaj malo presude pa ćeš vidjeti koliko je vrs i hvo dobila, sa ovakvim komentarima po emu se razlikujemo od srba i hrvata kada brane svoje, razmisli klocu prije nego što nešto suvislo objaviš, ili se bar informiši
@bognepostoji Smeće jedno dobiju po 2-3 godine na sudu u BIH za masovna streljanja, kome se ti praviš pametan jadniče jadni ? Ovamo psuješ ljudima djecu i sve što imaju radi vjere i nacije a ti meni govoriš kako sam ja fašista jer sam rekao da su cigani uništili jedan dio grada ?? licemjerno pokvareno pseto..
Koja hrabrost Zulfikar jedinice, jadni starci ostali kucama, mislili nitko ih nece dirati... i upadose civile ubijati... FUJ!
Ovaj Mile Puljić je držao kladionicu kod Bune, prošle godine sam ga vidio tamo.