Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://ba.ekapija.com/people/1552073/edin-mulahasanovic-direktor-fds-a-bat-ce-preuzeti-i-ostale-dionice da se vidi kad je igranka odradjena i od koga! Pojavi se fantomski fond star 2 mjeseca i proda se za smijesne pare fabrika koja ima gotovine na racunu i nerasporedjene dobiti 20 miliona, zalihe duhana i proizvoda vrijedne preko 5 miliona, vlasnistvo Vakufske Banke i drugih firmi, Masine i vozni park 10tak miliona, nekretnine u EXYU 6 miliona, jake brandove Aura i Drina, zemljiste.
Pa kud je niste pustili da izgori kompletna. Glavni grad Bosne i Hercegovine pogledajte kakva je Autobuska stanica. Pa i u Kazahstanu izgleda bolja.
Ionako izgledom asocira na bus stanicu iz Kazahstana
red je i da se napravi ljepsa neka malo i Čengić kesu odrijesi
Kad se sada ispostavi da objekat nije osiguran od pozara, poplave i nekih drugih opasnosti#
Autobuska u glavnom gradu je ruglo i onako.Sramota
Stanica Izagorila Duahanara Zatvorila Vode nema struja skupa plin skup graijanje skupo..Paljevine Ubistva Saobaracajne nesrece Upuscavanja Droga Auto kradje pljaceke ...Vlast na Odmoru u Alapama Dubaiiju..Emiratima Umjetnici dobili sufinansiranjeVlada se tajno vakcinise Spoanzorisanje Milicija bije neduzan narod na Plajckasi pale ubijaju ucjenjujeu Milicija sjedi u Kladionici Cevdjinici Buregdinici kafani dok narod kuka od male plate i penzije malo je reci Propast.