Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ona tri jevreja što su preživili u hercegovini ? Sigurno ne, ako išta grade onda to rade samo da imaju odakle da kradu.
Treba malo para namaknut...
Samo naprijed katolici mostara to podrzavaju
Dobro je Finci na polaganju temeljca prije 20 godina rekao da se nada da će biti otvorena do kraja stoljeća. :D Osim podrške ništa nije ni bilo.
Neda Čović i HNS
https://www.youtube.com/watch?v=wWs_nIUXKHA
Pitajte Safeta Oručevića on je pokrao pare zajedno sa Zoranom Mandelbaumom.
samo se pitam ako je temeljac postavljen znači i pare su bile spremne.Kud su pare nestale?
Pitaj safu okle mu firma u austriji koja je btw propala ko kauč.
nidje ni jednog jevreja a oni bi sinagogu a gdje su fabrike, pitate li se imaju li sva djeca uzinu da ponesu u skolu..hocemo li se vise odvojiti od religije i staviti je u privatni prostor...nemam nista protiv sinagoga ali graditi nesto sto ce stajati prazno dok imamo daleko precig stvari je velika glupost
Glup komentar. Neka ima mjesta za svakog, ovo je Bosna! Zemlja ljubav, tolerancije i respekta.
puno mi je drago zbog ovoga .Šta ima ljepše.