Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nešto vas ne vidim da se borite za nteres tihomira purde. je li ne smijete od predsjednika hrvata u bih - do-dika? sva mi mala slova jer nisu zaslužili velika.
@?....Moze treci Entitet na Golom Otoku ito Odma ,bez usaglasavanja Josipovica Ive :
Eto da nam ti nisi kazao Jadomire ne bi znali.Ma ko te samo dovede u politiku takvog smotana..Idi pitaj onog hrsuza sta ćeš sutra lupiti.
Zaboli tebe neka stvar za gradjanima......tebe samo fotelja zanima.......ali ces nazalost na kraju kad ti ga Dragan sukne ti platiti najvecu cijenu !!!!!! SIKTER
\"Najveću cijenu političkog statusa quo plaćaju građani\" cuj to, pa upravo vi (hdz, hdz90) zelite da se status quo koji vlada zadnjih 15 godina nastavi... boze moj budal, pa sve zivo iskrivljuju... da mozda hrvatski puk nije poceo da prihvata cosiceve cinjenice? ako je, tesko se vama... i jos da dodam onaj plockanic ili tako nesto, iz cl, je glupan da ga nema, kaze on da se genocidni entitet odvojio od BiH mirnim putem.. pa seronja plockonic niti se taj entitet odvojio niti je nastao mirnim putem nego je haman 4 godine rata ostalo iza njega, rata koji je bio agresorski, genocidaski i unistavajuci a koji je imao za cilj da se izbrise ili u velikom broju umanji broj jednog konstutativnog authotonog naroda u BOSNI...
O Božo o čemu ti pričaš? Zar Mostrau nanovo trebaju nove blokade.
Ljuba izdao si Hrvatski narod istupajući iz koalicije za HSP-om, izgrao si povjerenje, stići će te kazna na izborima. Ovo se ne može zaboraviti.
Ljubić je završio svoju političku karijeru i zato se priklonio HDZ, da se još nešto jami. Tako se danas predstavljaju Hrvati u BIH.
Ljubicu sto ode kod Covica???odgovori nam?
Najveću cijenu plaća HDZ1990 - raspadase ko govno na kiši!