Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zabavljao sam se jednom sa skorpijom. uh kako je mala luda.
Zar kod nas u BiH postoje škorpije? Još malo pa če se i kobre pojavit.
sta sste se prepali SERITE NA NJIH pokrepace
http://www.youtube.com/watch?v=MS2r5XX0jiQ
ni horo vam nije ravan svaka vam cast nasmijali ste me do suza
svaka skorpija je otrovna. samo sto je kod nekih otrov slabiji, a kod nekih jacih. ne vjerujem da su ove nase smrtonosne za covjeka, ali opet, mislim da odgovor definitivno ne trebas traziti od komentatora na sarajevo-x..
skorpija nije insekt, nego zglavkar, kad vec nastojis da budes precizan. jedino ako se tvoj komentar odnosio striktno na problem sa zoharima, u sta cisto sumnjam
I za sve one koji se pitaju od kud skorpije u BiH tu j vikipedija :D Nemojte jos kad bude neajezda zmija pitati otkud zmije u Bosni?! Pls!
cuj osa ujeda!? jesil joj to vidio zube?
Prije nekih 7-8 godina sam bio u Tz. u posjeti rodjaku. On je renovirao kucu i ja sam se prihvatio mjesalice jer za taj poslic ne treba biti nesto narocito pametan :))) Tako ti ja jadnicak otvaram vrecu sa krecom, kad iz nje izadje Skorpija ; O - Tita mi ! Mala, zuta, ali meni je izgledala kao da je od metar. Nisam je \'\'lisio zivota \'\' jer nisam katil :) Poenta je u tome da je taj krec uvezen iz Hrvatske ( neko mjesto na Jadranu - zaboravio sam mu ime , ali mi se cini da je u pitanju bilo neko Ostrvo . Iznedaniti me nece ako se pojave u nasoj divnoj i bengalski Tigrovi :)
Jesu li ti srpski škorpioni))))Biće vam srebrenica 1995. i Tuzla 2012))))))))
gle cepa od tegle sto je poprimio boju, domaceeg dzema :D
LAJK ko ce od sad gledati u solju dok bude srao
evo meni anakonda iz solje izlazi..
sto ste paglu srbovlasi se ovdje prestavljaju pod laznim nickovima
Ne podrzavam skorpije niti jedem iste, ali jutros kad sam se probudio vidio sam dvije u sobi, bile su prave poput ogromnih insekata, sreca zvao sam dezinsefenkciju i oni su je ubili i odveli u azil za kerove gdje su joj nanesene vece i manje povrede. Nadam se da ima jos dobrih ljudi koji bi ubili skorpiju, nije moje da diskutujem ali ne idem u disko. Sjenjak u srcu
Sad ce doci Bear Grylls da ih jede