Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tresla se gora, rodio se miš
Ma dobro, kad Ashtonova kaže kompromis, to ustvari znači održavanje na vlasti svih onih skupocjenih mafijaša koji će nastaviti razarati ekonomski sistem. Ja lično smatram da bi povoljnije bilo da EU postavi svjedoke kad bi to bilo moguće.
Da hoce EU doci i pocistiti ove mafijase i ucjenjivace. Mozda bi usli u EU prije i same Hrvatske.
Ja kad vidim nju, odmah se sjetim pjesme \"Qrtzem u čelo\"...
@ @072: Vidim da ti je sarkazam slabija strana. Kao prvo, pitao sam se gdje nestade onaj zagovarac sankcija koji nas je bombardoao danima. Dosadilo mu da propagira, sta li? A sto se tice klanja i rata.. Ne znam koliko je \"Euroblok\" (euroblok, kontas sad?) podrzavao c.e.t.n.i.c.k.a klanja, ali sam siguran da ti svaki dan najvise volis podrzavati sa jednom markom miskovicev/milosevicev/KOS-ov bilten, gdje te i uce da budes ogranicen i tup. Ipak c.e.t.n.i.c.k.a propaganda nije jedino stivo koje moras citati. Ima i drugih knjiga. Probaj... pa usporedi. Voli te tvoj Ionesco))
Ma ovo ti je niđe veze, bitno je samo što je Kučan napiso u tajnom izvještaju. Kad vide Lijanovića iz slične iz krnje Vlade u \"plavim\" majama postat ćemo članica EU do ljeta
Neće moći ove noći
Ovi što su mi dali palac dole, su samo tako glu*i i neobrazovani. NEĆEMO U EU, NISTE NI SVJESNI STA JE ZAPRAVO EU... BOSNA I HRVATSKA ZAUVIJEK !
Kazes da se narod postovao i medjusobno dijelio dobro i zlo.Gledajuci istorijski reklo bi se da je samo zlo dijelio.Je li ti poznata cinjenica da je za vrijeme drugog svjetskog rata u Srebrenici u.bijeno vise od hiljadu muslimama od strane cetnickog pokreta,valjda im pokazivali postovanje.Eto ti vjeruj da nas evropa zavadila,pa ces za 20 tak godina opet kusati isto sto i 92. A ovaj sto bi jeo srpsku robu,pa da si z.a.k.l.a.n od 92-95 bas me zanima kako bi ti klizio taj Euroblok niz grlo.
ja jest ova znaru
Citaj jadni sa-x
ovi stranci najvise seru. kako smo stoljecima zivjeli bez kantona, entiteta, ustava, CIK-a, PIK-a, i ostalih sranja pa se narod postovao i medjusobno dijelio dobro i zlo a oni nam sranja serviraju a mi glupi kusamo
more mrš
Sta bi sa onim bojkotom srpske robe? Jel\' gotova ta akcija? Bas mi se nesto jede Euroblok, a nisam siguran smijem li kupiti? Moram priznati da me malo zbunjuju ovakve sankcije.
BOSNA!!!!