Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti kad vidiš onog nazovimo načelnika, ti vidiš tu primitivnu njušku, tu seljačku facu, taj nos pun mržnje,
Politicari namjerno zbog svojih oraha u dzepu ne zele jedinstvenu bh policiju,a medjunarodna isto ssuti da i oni love u mutnom.
E gruja kad ti Naser zakuca na vrata, moraces mu reket duplo placat
Naser idalje bježi ne zna da je rat završio 🤣🤣
kakvi su tek glasači kad u ovom seljaku vide uzora.
Ogledalo vlasti, ne, samo u RSu, svuda su kreteni, treba ukinuti ove poslanike, kojekakve savjetnike itd itd, stoka pade naše pare za nerad i kriminal
Pas laje neka ga a ako pocne ujedati znaci bijesan i treba ga eutanizovari
Pa zar to nije uvreda za sve postene i normalne gradonacelnike da se ovakav mentalni sklop koji se ne zna civilizovano pozdravit ,a kamoli komunicirat Sa ostatkom svijeta moze zvati gradonacelnikom,pa on je svoje obrazovanje steko negdje kod ovaca i sad bi da rukovodi ccc... Al tako je to dok mu je glava kog dode u g.zici nema potrebe ni da misli...
ako je dopisnik dojče velena sigurno ne laže hahahahhahah DW je čista propaganda
Srbskošovinističko govno tuče suprugu i prijeti ? To nisu vjesti, to je prirodni zakon.
Politicari namjerno zbog svojih oraha u dzepu ne zele jedinstvenu bh policiju,a medjunarodna isto ssuti da i oni love u mutnom.
E sada upamet ljudi iz Srebrenice kada budete birali načelnika na izborima. Valjda ste skontali da trebate imati jednog kandidata i da pobijedi ovo smeće od čovjeka.
SELJACINA PRAVA ALI NAZALOST ON OBAVLJA TU FUNKCIJU ETO IM KADRA
Koga boli karo za njima
Biti Srbin je postala definitvna dijagnoza
Kakav caca takav i sin gradonacelnik , je bo sliku svoju klempavu
Očigledno je ovo "novinar" sam iscenirao sa lažnim profilom.
Gdje je sad SDP i Bego..da smirre jazjulareni Chetnikluk.
Ovaj Grujicic je poremećeno govedo koje treba zaista dooooobro nalaušiti i naučiti pameti. On nekome prijeti, ono onakav ljigav, od metar i po? E jadu jadni što te treba zgazit.