Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije srbijanski nego srpski drzavljan.
sjecam se dobro ovog dana bio sam na faxu, takoreci s druge strane zida, ovaj covjek je mogao ubiti taj dan mnogo ljudi, ali eto nije nikog i presudom je bio dobio 18 godina zatvora, a neki ljudi ubiju 2-3 osobe i opet dobiju 8-10 godina i to ga puste nakon 6 godina i on opet moze ubijati, stvarno je ovo nase sudstvo jedna obicna komedija
Stavi dva prsta u uticnicu Mevlide, mozda i ti prosvijetlis...
Ovaj lik je najpoznatiji bošnjak...trebali su i sa njim jedan spotić napravit hahahahahaha
Kratke pantalonice, bradica kao kod jarca pubertetlije, a mozak na ispasi, na beskrajnim poljima bezumlja, pase budalastine, pase bljuzgarije religiozne i onda ga mater zvala:"Meeeee", "Meeeee" i ostalo tako. Ono vlid od livada, skraceno, otprilike, jarac na livadi - Mevlid.
dug jezik i kratka pamet,to je otprilike ono sto je tebi ostalo od ostavstine tvojih nepismenih roditelja
Ovo je vise predstava za nekoga ko naj manje brine o BiH. Ovo je sve samo ne sud. Stvarno se vidi da je ovdje sve vjestacki. Nije poznat stav javnosti Srbije sta misli o svome gradjaninu. Mada je samo jedan od 200 hiljada koji su Agresijom na BiH postali gradjani u RS-u.
vidiš li ti apsurd u svome komentaru :)))
Izdrzi Mevlide , ceo Balkan je uz tebe !
Ne daj da te slome dusmani .
ev ti minus ;)
Da je on pravi vjernik, raznio bi se u zrak, u znak protesta, na vrhu nekog mravnjaka. Ili bi se bar objesio na drvo koje raste uz obalu, stavio utege oko nogu i skocio u more, na taj nacin bi izvrsio duplo samoubistvo, vjesanjem i davljenjem, sto je dostojno bozje intervencije. Bljak. Nevezano za temu. Ruzan je na prostacki nacin.
raznesemo ti mamu
Od vjernika ni ocekujem odgovor koji nije krvav, ubilacki i prijeteci. Ti to samo potvrdjujes. Haj' sad, idi udarat glavom od pod i mrmljat na arapskom, za bolje i nisi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
j.ebite mu mater.,.
prvo tvoju
aj junaka na nosilima ga unosee,.,., haveru neces u raj tako nikada stici samo dzehenem
yebo ti on mamu vehabijsku u usta,tako je najbolje..,
Ma objesite levata...