Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
most je papanluk teski. neka se dizajner objesi s njega. @meli: i, sta kad vidimo da nevalja? uklonicemo ga mozda? na kakve gluposti se bacaju pare.
Slažem se s komentarom da se most ovako modernog dizajna ne uklapa u ambijent, ali ne moramo baš sve \"dočekati na nož\", sačekajmo da se most završi, pa ćemo vidjeti. Imam zamjerku novinaarima, firma DIVEL je projektant konstruktivnog dijela projekta,a metalnu konstrukciju mosta izvodi firma METALNO ZENICA. Dakle, sve domaća pamet i snaga!
Most je odvratan, ne uklapa se u obližnju arhitekturu i zaklanja pogled na ALU iz Radićeve ulice a što je jedinstvena panorama. FUJ
Ma seronje bosnjacke samo da im je para.
2 godine za most im trebaju... 17 godina nisu fasade uradili... moze li Bosnjo ista uraditi da valja ? Al\' da to bude malo brze, jer citav zivot cekam to bolje vrijeme.. a s obzirom kako je krenulo.. ja mislim da to necu ni docekat\' .