Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix.ba ima potpunu slobodu da objavljuje vijesti kakve želi pogotovo vijesti koje svojim sadržajem potpaljuju vatru među svojim čitaocima. Imaju slobodu da od "muhe naprave medvjeda" imaju slobodu da dopuštaju u "komentarima" širenje govora mržnje, vrijeđanja po nacionalnoj, vjerskoj i rasnoj osnovi što je svugdje na svijetu zabranjeno, tako da bih ja rekao da BiH zauzima prvo mjesto po slobodi medija...
Nema buraz ciljnih skupina, ciljna skupina je svaka osoba koja sjedi za računarom i klikne na neku od reklama, što njima donosi određenu sumu novca koja se obračunava po jednom kliku.
Klix🔒kom. /sloboda medija xD
Ako ''sloboda'' znači vaše lajanje, onda neka smo i na zadnjem mjestu!
Evo savjeta kako da budemo PRVI na listi. Manje govoriti o realnosti, malo više davite lažite narodu, davite ih islamofobijom, terorizmom itd i bićete prvi... Katastrofalne greške bi bile da istražujete i govorite o 9/11 i sl.
Pa to i rade...
A zauzimamo prvo mjesto po siromaštvu.
A ja ignorant poredim nas sa Indijom kad se uspostavi da su oni statisticki vece demokrate od Bosne. Evo ovom prilikom im se izvinjavam na usporedbi.
Slobodni mediji ne postoje nigdje u svijetu kao sto ne postoje ni baba roge, morske sirene ili zmajevi. Sloboda nema kategorije i ne moze se rangirati. Ne mozes biti malo slobodan i malo vise slobodan. Ili si slobodan ili nisi.
Nisam nasao najbolja poredjenja. Ja vjerujem i u baba roge, i morske sirene i zmajeve. To ja zbog ostalih koji su odrasli i ne vjeruju u takve budalastine.
Niđe veze. Mediji su ovdje manje-više ista mafija kao i sve ostale strukture. Evo uzmi primjer Oslobođenja ili Avaza ili recimo FACE TV. Oni ne pišu ni o čemu što prije toga nisu naplatili, niti na bilo drugi način "prebili". Jedino što je prema onoma što sam ja uspio shvatiti neovisno, to je Slobodna Bosna.
Npr. vremenska prognoza RTRS-a: Danas će vrijeme u Republici Srpskoj i Federaciji Bosne i Hercegovine biti... Pa ko je glup da ne vidi da se radi o režimskom mediju i da tu nikakve slobode nema, a vodi se kao Javni servis. Ovi neki privatni, koliko god da mi se gade sa pristrasnošću, ne mogu im ništa zamjeriti jer su i osnovani iz tih razloga.
Dodo bi za ovo rekao: Zlatna sredina.
Zato smo po poganosti novinara na prvom mjestu.