Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A koji je sadržaj tog mišljenja. Vi novinari samo znate prepisati točke sa stranice VM BiH i staviti bombastični naslov. Ima li još informacija o ovoj točki dnevnog reda, ovo zovete člankom !?
Konakovic i Niksic ne smiju vise ni milimetar popustiti Covicu i UZP-u. U protivnom mogu spakovati kofere i seliti iz BiH.
Bogami Borjana je dobro zinula, biće nešto...
Trojanci bi rado sve dali. Samo nemaju ruku u Domu Naroda da potvrde to. Sreća pa nisu dopli narodnom voljom, pa nemaju nikakav mehanizam.
JOJ, BOJIM SE TROJKE DA NE IZDAJU DRZAVNE INTERESE.
1 čovjek 1 glas, koliko koga % ima toliko vlasti dobije, zabrana glasanja mrtvima.
Trojaneri dobro pazite što radite. Završićete u Miljacki...
Jos radi vjece ministara to je samo kad snsd hoce nesto da uradi
Sugestija Covicu da pozuri sa izbornim zakonom dok nije prestalo dejstvo Dudukove Djedove rakije potpisat ce Trojaneri sve sto im potiris.
i onda u red na blagajnu da se plata primi
Osnovno je implementirati presude Međunarodnog suda u zakon
Samo da ne implentiraju coviceve odluke
Nemogućnost cijelog jednog naroda da ima svog predsjednika kako je i predviđeno Ustavom je mnogo veći problem od toga što npr. srbin iz Federacije se ne može kandidirati za srpskog člana predsjedništva. Prvo pogađa cijeli jedan konstitutivni narod, a drugo manjine u entitetima jer se njihov predsjednik bira u drugom entitetu. Ali sgurno da novi izborni zakon mora riješiti oba problema, iako ima kontradicija i rupa koje ostavlaju prostor za nove prevare koje će biti teško zatvoriti.