Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto se sudi i toj dronfulji Bakiri Hasečić ?! Bakira je odmah pozurila obavijestiti svog bosnju za cebiti optuzen za silovanje ? i to je ta bosnjacka organizacija koja brani prava silovanih zena ? ili brani prava silovatelja, ako je silovatelj musliman ?!
Ima li kakvih izvjestaja kako su hapsili Srbe u nepostokjecem logoru u Silosu u Tarcina i kako su hapsili i ubiijali Srbe ( snajperiste ) u Hrasnickom zatvoru ispod nebodera..isto nepostojecih...osnovanih Aprila 1992
Dokaz+ priznanje, zna se sta slijedi . Ako nije kriv ,zna se isto tako .
sanjo si serijat na 24 posto turskog tertorija sad malo zenica pa znase u pakas
Pa zar nije ovaj stručnjak za žene priznao silovanje kod svog šefa u OSI i ovaj otišao kod druka Komšića po oslobađajuću presudu a ovaj mu kratko onako: Šta bi bilo da nekog tvog siluje?
@ARBIH da su svi kao ti, moglo bi nešto biti od ove države. Ali nažalost ovi kao što je \"opleti\" najviše dolaze do izražaja, tako da će smao biti gore i gore.
Kroz mozak nije, jer ga nemaš, al\' onu stvar očito imaš. Odnosno, imao si, sad kad te zamandale, džaba ti ga, trebat će ti samo druga strana, stoko fašistička!
Čekaj \"opleti\". Neka se svaki potencijalni zločin ispita. Važno je zbog naše budućnosti.
Izjednacavajte vi zrtve i samo izmisljajte \"zlocine\" koje su Bosnjaci pocinili i ljude utjerujte u laz i prisiljavajte ih da priznaju! Sram vas bilo! Poslije toliko dokaza o Srpskim zlocinima i toliko osuda, jops uvijek postoji tzv \"rs\"! Uskoro ce biti govora da su Bosnjaci htjeli \"veliku BiH\" i da su \"hrvati\" i \"srbi\" bili zrtve! Sram vas bilo! Hrvatima ste ostavili etnicki cistu Hrvatsku, a Srbiji dali pola BiH! Ah, vratice vam se cetveroduplo ta nepravda, kako ovim nasim fasitima iz \"hrvatskog\" i \"srpskog\" naroda, tako i \"zapadu!