Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mrak na ekranu = svjetlo u poboljšanju konverzacija, socijaliziranja, čitanja, sređivanje bašči, itd. itd. Ali dabogda, naći će oni neko rješenje
Na TV su gledali sapunice, dnevnik i utakmice. Sve se to može i na netu naći. Da je kako ukinut wifi i vratiti NOKIA 3310 u upotrebu....
e ja štete velike!!! pa i do sad smo bili u mraku! bljuvotine nam samo nude nema valjane reportaže! jače su lokalne televizije koje sa par radnika imaju orginalniji i kvalitetniji program od Javnog RTV a 100 puta
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A ja taman kupio baterije za pojacavanje signala sobne antene?!?! ... I otplatio antenu "riblju kost" sto mi je na krovu :)
Slijedi zakon da svi gradjani moraju kupiti zakrivljeni 4K LCD, od minimalno 48"... a sve u cilju dobrobiti gradjana BiH :)
BH Realnost uvijek je možeš preinačiti u miniHAARP home edition hahahahaha :)
_"Zbog kašnjenja u procesu digitalizacije polovina domaćinstava u BiH mogla bi ostati bez TV signala." ZA BiH OVO JE SASVIM NORMALNO. NIJE NI ZA OČEKIVATI DA SE NEKI POSAO URADI NA VRIJEME. UVIJEK NEGDJE POSTOJI NEKI KOČNIČAĆAR KOJI KOČI I NOŽNOM I RUČNOM KOČNICOM I SVIM SILAMA SE UPIRE DA NE DA BOSNI I HERCEGOVINI NAPRETKA.
Zbog ovog se ocekuje povecanje natalitete... ;-)
Vazno je to da su oni danas objavili vijest da ce se rtv taxa poceti naplacivati putem racuna za struju, a to sto nece biti kanala nikako, to nema veze jer smo mi vec odavno navikli placati havu i ublehe, samo sto se vise ni ne bunimo.
yebo ti teve, ja i nemam vremena za ta sranja i rjetko ga palim. mogu bez njega ko ljeto bez zime.
Kako mi je zao sto ce se to desiti evo ode do wc da se iserem na tu vijest o njima i njihovim kanalima
Bosna je u mraku preko 20 godina. Mrak na Tv ekranima zvuci logicno.
mora smrdljivi kapitalista kontrolisati svaki momenat nase privatnosti,i stoga se mora uvesti digitalizacija
S kim si potpisao ugovor kad placas registraciju auta, taksu za izdavanje licne, pasosa, CIPS potvrde i sl? Platit ces ti nju, sigurno.
'ebem vas smotane, ribljom kosti se 'fata i digitalni signal. Ne bacajte kosti u Miljacku.
Elektrodistribuciju u stecaj, sad mi je jasno da rudari iz FTV-a su ugrozeni.
Ja ugovor potpisao sa Elektro a nisam potpisao sa FTV-om. Necu vam ja placat pretplate jer posla nema a ako ima nema bez stele posla.
Uvesti kablovskim operaterima obavezu da uplaćuju RTV taksu prema broju reigstrovanih korisnika, a istu da namiriju kroz račune. Ko ne plati, isključi mu se signal. Prilikom kupovine zemaljskih digitalnih resivera, registrovati kupca (uvesti kao obavezu) i ispostavljati mu račun za RTV taksu. Ako ne plaća, dođe inspekcija i blokira resiver dok ne plati. Ako neće resiver, onda ga odjavi zvanično i vrati uređaj.
Onda ide tuzba od proizvodjaca resivera protiv TV kuca.... Sinko, privatno vlasnisnistvo je svetinja, osim sto vi uhljebi to ne kontante jer vas je Tito ucio o reketu. A reket je krivicno djelo od godina zatvora.
Ne znam ko smo to "mi uhljebi", ali vidim da je tvoj "napredni mentalitet izbjegavanja plaćanja svega i pozivanja na demokratiju i prava" vrlo dobro razvijen. Zna se šta je reket, zna se šta je zakonska obaveza. Hajde ta te vidim što bi u Engleskoj, Italiji, Francuskoj itd. mogao da ne platiš RTV taksu. U ostalom, ne platiš kaznu za auto, nema registracije. Auto tebi ostaje, niko ti ga ne uzima, ali ga ne možeš voziti. ili možeš, do jednom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
MA VALA ISKRENO BOLI ME NEKA STVAR KODA IMA STA PAMETNO NA TV,OSIM OVO STO POLITICARI GOVORE MI CEMO VAKO NAKO A NISTA,JE*O TE NASA DRZAVA SVE CITI LOPOVI DANAS BRAT BRATA VARA SAD NAM OSTAJE SAMO SOOCERA IGRATI !!
Kad mozemo bez plata ziviti mozemo i bez televizije u kuci bit :D
Ima li bilo sta da cemo mi ispuniti.
Ima, fotelju guzicom.
Ne kontam? Zar nije BHT prenosio u HD-u? BN & Face Tv se vec emitira u digitalnom tako da se ja ne brinem.
Po mom misljenju veci je problem sto ljudi koji koriste analognu tv nemaju jos receivera i da ce to uzeti vise vremena nego sam pocetak emitovanja signala.