Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ko ce to !!
"JEL' TO MOGUĆE: Armija BiH je gađala Markale!?" http://dnevno.ba/vijesti/bih/101157-jel-to-moguce-armija-bih-je-gadala-markale.html
Hajte vi na fakultete,potjerajte ta g.ovna od profesora što ližu guz.ice nacionalnim strankama i ne daju studentima dostojanstvo čovjeka. Kakva nas budučnost čeka ako studenti ne vide problem oko sebe sa preživljavanjem naroda. Šta oni tamo uče?Da treba 20.000 KM za posao u elektroprivredama i da je normalno poslije fakulteta mesti ulicu po Evropi.
ko je god iz Mostara i pogleda slike jasno mu je da od ovoga nema rusenja vlade. Pa pogledajte ljude, mala grupica totalno bezmocna, ni transparent da valja a u licu pogled koji je vec unaprijed predao bitku. ostalih 99.8 % stanovnistva se ovim i ne zamara, sjede piju kafu, rade, zive.....NJIMA JE DOBRO, ZADOVOLJNI SU. znaci istina je da je prosjecna plata 850 KM. Kome ovdje sta nije jasno???
pi cke jedne
opet preuveličavanje nije ih bilo ni 40...šaka jada hoće belaja
ja prdacine od ovih protesta
Fahro organizuje huligane za nova rušenja. Jeste li spremni za ukrajinski scenario?! https://m.facebook.com/events/603086979762943
jepo vam fahro mater
samo ovaj put se mozda okrene masa prema avazovom tornju, da sam na fahrinom mijestu zabrinuo bi se.
:)
'ta ce mostarci blokirat'