Transparent "Sramotite nas"
0
Mostar ni danas nije dobio novog gradonačelnika
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma svi smo mi ista gofna, samo ste vi jos i fasisti
balkanac je oosran covjek. eto npr da su svi srbi u jednoj drzavi isti bi koorac bio - nasle bi se neke strane da se zayebavaju oko zivotno nebitnih pitanja, dok bi ekonomija i dalje propadala, zajedno sa i ovako nepostojecim ljudskim pravima.
Evo da ti objasnim: Jedni hoće da Mostar bude u Bosni a drugi u Hercegovini; ja glasam za to da ostanu u Hercegovini samo nam još Hercegovci trebaju u Bosni, ko da nema dovoljno kamenjaraca svih vrsta pogotovo u Sa...
De vi meni kao Srbinu objasnite o cemu se radi u Mostaru?! Posto ste nas Srbe vec odavno isjerali iz tog grada, recite mi u cemu je sad problem?! Ko koga tu ?! Sto bi rekli dje je ba zapelo?
Ludi ste skroz, vidimo se uskoro da zajedno kenjcijamo... ML Zenica su uz vas!
Raja iz Mostara, liberali Novi Grad su uz vas!!!!
Mladi liberali samo naprijed, Bihac je uz vas!!!!
cuj ovog kralja, natjerati suzdrzane da glasaju hehehe svasta