Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos sam zaboravio reci Rusi kako vas samo nije stid uopste se javljati?
Rusko vodstvo je i previse bilo,a i ostalo pristrasno srpskoj velikodrzavnoj i agresorskoj politici.Prema tome nemaju Rusi ama bas nikakvo pravo ni kompetencije na ozbiljne komentare o bosanskohercegovackoj politici. Ovaj zvanicni komentar ruskog drzavnog nivoa moze se smatrati krajnje neozbiljnim i cak zlonamjernim. DALI TO RUSKO DRZAVNO RUKOVODSTVO ZELI DESTABILIZIRATI BOSNU I HERCEGOVINU "POTPALJUJUCI" GRADJANSTVO I POLITICKE FAKTORE U RS. RUSKA GOSPODO,DALJE RUKE OD BOSNE I HERCEGOVINE!!!
Jos nam se samo ovi Rusi trebaju popeti na glavu. Rusija mani se Bosne i Hercegovine bolje za nas a bolje i za vas.
Jao sto ovi Rusi vole gurati svoje guzice u svaki cosak, cuj oni se brinu o Bosni i Hercegovini hahaha pa bagro ruska vi ste podrzavali rat vi ste pomagali cetnicima vi ste bili za djeljenje Bosne i Hercegovine, gledajte svoje probleme posto vi nemate nimalo prava da govorite nesto sto se tice Bosne i Hercegovine sklanjajte se sto dalje od nas. Dosta je vise bilo ovih gluposti i igranja sto se tice Republike Srpske, nece da saraduju nece ovo nece ono pa sta oni misle? Zato svaka cast Peddy Ashdownu za ovu odluku sto je trebala i prije da padne.
VEC bi bili ko Hrvatska da nije bilo RS
Cuj CUj.. sta ces kad su Rusi isti kao Srbija... GO ASHDOWN...!!!!! samo nek on radi.. i nek otjera ako bog da glupu RS :@