"Korak naprijed – dva nazad"
11
Moon: Promjena koalicije u FBiH je dovela do krize
Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA=SAD
SDA je dovela do krize svojim blokadama na svaki moguci nacin, nije ih se vise moglo trpiti, i moralo se desiti to sto se desilo... kako god, bolje nego da su i dalje u foteljama i da blokiraju.
da se parlamentarna vecina obrati nekom covjeku bez legitimiteta za 2000 osvojenih glasova ??? sigurno da ce ovo sto je napisano biti demantirano iz americke ambasade jer je sve od rijeci do rijeci izmisljeno kao i vise puta do sada sto se lagalo u vezi sa izjavama Moona i americke ambasade Amerikanci nisu tako glupi ni naivni da njihov ambasador da ovakve izjave koje se kose sa njihvom nepristrasnoscu ZUKICU PRESTANI PISATI TEKSTOVE ZA KLIX
Hvala USA i Njegovoj Ekeselenciji Ambasadoru Patricku Moor - u na podrsci !!! Pravi Bosanci i Bosnjaci oduvijek vjeruju JEDINO VAMA !!! I hocemo demokraciju a ne srpsku diktaturu monstruma i fasista !!! USA i RBIH 4EVER !!!
Zasto se nigdje ne prica i pise KO je granatirao Sarajevo 4 godine ?!!! ZASTO SE SUTI O TOME !!! SRBi BARBARI I GENOCIDASI SU 4 godine radili najgore ZLOCINE protiv covjecnosti i SAD DOSLA BRADATA SRPSKA VJESTICA I VAMPIR IRINEJ DA PRICA O MIRU, TOLERANCIJi I HRISCANIMA U SARAJEVU , te hriscane koje je ON I NJEGOVA GENOCIDNA SRPSKA BRATIJA HTJELA SRAVNJATI SA ZEMLJOM ?!!! DJUBRE JEDNO KRVOLOCNO SRPSKO GENOCIDNO koje nema nista sa KRISTOM I BOGOM ! Sikter !
Samo da narod zna sljedeće: Član IV B.2.5.(3) Ustava FBiH jasno je propisao sljedeće - Predsjednik Federacije smjenjuje ministre i zamjenike ministara na prijedlog Premijera. E sad, Nikšić nikad nije podnio ovakav prijedlog pa se logično nameće pitanje: Pa gdje ti je prijedlog Budimire???? Svaki iole pravnik zna da je prijedlog obavezujući, a mišljenje nije, tako da je u konkretnom slučaju Nikšić u potpunosti u pravu i Budimirova razrješenje će biti poništeno aBd. Ma nemoj molim te, SDAklix.ba evo već na početku kampanje dosljedno provodi zadatke iz siledžijske SDA centrale. Kako ste samo providni vi foteljaši, kako će vas narod izignorisati na izborima.
@he-ha Pa posto si gosp. Lagumdzijaj i SDP umisljaju da jedini imaju podrsku USA u ovome sto rade u BiH i FBiH, a ovi su ih lagano ignorisali, ocito je bilo potrebno da im USA dadne do znanja da tu podrsku nemaju i da misle da SDP radi gluposti. Daleko od toga da su alternativa i SDA i SBB i slicni.... Jos je samo ostalo da stranci i zvanicno objave da je trenutno njihov navjeci problem u/sa BiH sto u ovoj zemlji nemaju nijednog ozbiljnog politicara sa kim mogu razgovarati..
šta ima da daje savjete jedan ambasador strane zemlje u drugoj, nezavisnoj, državi?! ovo mogu samo američke siledžije, poluobrazovani provincijalci i kauboji, oslonjeni na svoju \"snagu\" novca i oružja... dobre bošnje! budite se, Zlatko, Mile, Suljo, Čova... bratija hrvatići i srbende... svi su na platnim spiskovima Soroša i Kissingera (firma NED).
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Klix.ba. po lajkovima da se vidjeti da ja mladez iz Lagumdzistana SDP-SBB veoma aktivna na portalu . Gdje su vam ta radna mjesta sto vam nude vasi miljenici , sjedite ovdje i histericno klikate na sve sto je protiv Bosne . ??
nema potrebe da branis sda. nevaljaju ni jedni ni drugi , ne zna se koji su gori. zato ako ovaj narod sad ne kazni i jedne i druge onda neka crkava. i ne razumijem kako se mozete svadjati k`o jedni za sda a drugi za sdp, niste normalni....treba novu partiju dovesti, nasa stranka ili sdu ili bilokoga novog...al nemojte samo onog krimosa radoncica takodje
\"Promjena koalicije u FBiH je dovela do krize\"... u prevodu: \"Zlatko Lagumdžija i SDP su glavni uzročnici krize u FBIH\" hvala ti Patrick Moon,otkrio si \"AMERIKU\"
Sa ovim izvjescem se vidi koliko je bila uspjesna Lagumdzijna turneja po Americi . ps:neko rece dobio po prsticima , ovo je bilo po nosu :)
Zanimljivo je da su najbolji komentari skriveni zbog previše negativnih glasova. Očigledno je da su trenutno na ovom postu aktivni SDP elementi, koji idu preko granice zdravog razuma u odbrani svog vođe i njegovih ideala. Kladim se da će se isto desiti i sa ovim komentarom ;)
Gospodine Moon mozete vi ocijenjivati koliko god hocete da je promjena koalicionih partnera stetna i da dovodi do politicke krize...ALI NAROD ZNA DA JE SDA VLAST DOVELA U PROPAST I DA JE PROMJENA MORALA DOCI!!
Nisam neki simpatizer SDA. I smatram da nije djelovala kako treba proteklih svih godina dok je bila na vlasti. Ali vjerujte, na političkoj sceni, SDP je više napravio štete za 2 godine, nego SDA za 20 god.(izbacili su HDZ iz vlasti, pa ih onda mole za koaliciju - jadno). Svaka reforma kojoj je cilj ušteda novca je pozitivna. Broj kantona za početak treba bar upola smanjiti, a kasnije i ukinuti. Ako već ne možemo uticati na RS, onda hajmo napraviti od Federacije Zapadnu Njemačku - što da ne? Kada to napravimo, onda neće biti teško ukinuti i RS, kad ljudi vide da se ovamo bolje živi, pristat će na sve da budu dio toga. Ovako, vjerujte da je u RS stanje daleko manje komplicirano i da svi u RS i dobar dio građana FBiH (pogotovo oni koji ne žive u Sarajevu), smatraju da je RS trenutno jači faktor od FBiH - što je nažalost, u mnogo čemu, i tačno.
= vlasnik tornja
dobio po prsticima , bravo Mr.Moon