Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"\"Čak ako neki oficir nije naložio izvršenje određenog djela i u slučaju da to djelo nisu počinili njegovi podređeni, ako je znao za počinjenje tih djela, odgovoran je jer nije poduzimao nikakve radnje da ih spriječi. Iz takvog njegovog postupanja se vidi da on to toleriše i da podređeni mogu da nastave sa tim radnjama\" Pa po toj logici i Naser Oric je odgovoran za ubistva u Kravici 1993. Kakva hipokrizija tzv. Medjunarodne Zajednice. Ocigledan je cilj odrzati sliku da su Srbi jedini cinili zlocine... Svi zaboravljaju cinjenicu da iz Sarajeva kroz tunel 1992-95 su mogli da izadju samo muskarci, a ne i zene... / zar i to nije zlocin? Isto tako - Vozuca 1995; Bos. Krajina 1995; Sisak 1992; Sijekovac 1992.
preseli u federaciju i setaj medu postenim narodom
Imali su san oteti tudju zemlju i napravit Veliku Srbiju nakon rata dobili su Malu Srbiju i dobili su pecat zlocinacke nacije,jer su dosta zla nanjeli svojim komsijama i najveci su krivci sto je narod rasut po cjelom svijetu,sto su mnogi mladi zivoti izgubljeni,sto su nas vratili unazad 100 god,sto su nam unistili najljepse mladalacko doba,i zadnje sto smo natjerani da zivimo medju zlocincima jer se slobodno secu medju nama...
DIVI MU CUFA...VJESTAKU VOJNE STRUKE...HAHAHAHAHAHA