Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta tebe briga za Hrvate? Gledaj svoja posla,besposličaru,po čitave dane provodiš na računalu,zeleni Šuplji zub,u husta žvaljava...sad sam ti dao povoda,da se raspišeš...sad ćeš pisat do onemoglosti...hahahahaha....SIKTER zeleni,SIKTER...Sikter...sikter...sikte...sikt...sik...si...SISOJE...sad opali iz svega što imaš...1...2...3...start
Pa kako vas nije sramota doći u Modriču??? Ma gas,u Zagreb i Hercegovinu,bezobraznici...pa kome više nije jasno ko ste i šta ste.Svaki put nas prodajete...ili jednim ili drugim.Sve već viđeno,mr.š u KRŠ
Opet separatisti u pokusaju tacnije saka njih pa.la.mu.de ! Ps dok zemlja tapka u mjestu tapkacete i vi takodjer ! SIKTER
Pa muslimani se uglavnom i vracaju,ovo sto oni pricaju je presipanje iz supljeg u prazno
Kakav Hdz dzaba pr.de. pa vi mislite tako narod preseljavat malo u Hercegovinu pa malo u Posavinu pa nije narod ovca plus vecina nas je prodala sto je imala u Posavini, sad ste se nasli birnut za nas Vama su najbitnije Grude,Posusije i ostalo. Komsije Bosnjaci se vratise u velikoj mjeri u Modricu samo mi slusali neke ub.lehe iz Hercegovine da nam objasnjaju sta je dobro za nas da nam je dobro ici u Mostar da fatamo poskoke, e Marijo draga..
pa ko ce se vratiti u RS? Samo lud covjek. Sta ce tamo u Modrici Hrvati da budu bez ikakvih prava, a preko Save je EU. Jedino rjesenje je ukidanje entiteta i onda se moze govoriti o ravnopravnosti svih u BiH.
3% od predratnog broja hrvata se vratilo u rs, al je problem u tome sto bosnjaci biraju predjsednika sa hrvatskim nacionalnim predznakom, inace ta funkcija je vise reprezentativne prirode nego stvarne politicke.U sarajevsko zenickoj regiji zivi vise hrvata nego u cijelom rs-u, al Draganu i Ljubi su Dodik i Bosic veci prijatelji jer mu cuvaju poziciju u vlasti......
RBIH-a je bila oduvijek drzava svih njenih gradjana BEZ torova i fasista na vlasti dok ne dodjose srbi genocidasi barbari pa pocese i odradise LOV i NA PRAVE BOSNJAKE I NA PRAVE HRVATE ! SIKTER svim rusiteljima i neprijateljima ko i izdajicama RBIH-e pa oni bili genocidasi srbi ili potureni Hrvati i Bosnjaci ! VRATITI STATUS USTAVA Re-publike Bosne i Hercegovine koji je ko prvo legitimni, demokratski i po svim politickim standardima i etici EU-e ! EU-* je glavni kreator Daytonskog Sporazuma, te sramne fasisticke podjele drzave i diktature koje su dali genocidasima i barbarima srbima VEC SKORO 20 godina ! Daytonski Sporazum je ANTI DEMOKRATSKI i DISKRIMINARIJUCI i PODMJETNUT SILOM i MANIPULACIJOM RBIH-i od EU-e ! Hocemo jednog Predsjednika, Ministarstva, Administraciju, Policiju, Drzavu, DEMOKRACIJU i TACKA !
trebaju imati sva pravau rs po europskim standardima bas kao srbi u hrvatskoj
J.bo te taj ustav kad se osamostaljivali briga vas bilo sta Srbi misle,sad hocete prije ratni ustav.Dobicete ono u zube mars.
RBIH-a je bila oduvijek drzava svih njenih gradjana BEZ torova i fasista na vlasti dok ne dodjose srbi genocidasi barbari pa pocese i odradise LOV i NA PRAVE BOSNJAKE I NA PRAVE HRVATE ! SIKTER svim rusiteljima i neprijateljima ko i izdajicama RBIH-e pa oni bili genocidasi srbi ili potureni Hrvati ko covic i Bosnjaci ko lagumdzija ! VRATITI STATUS USTAVA Re-publike Bosne i Hercegovine koji je ko prvo legitimni, demokratski i po svim politickim standardima i etici EU-e ! EU-a je glavni kreator Daytonskog Sporazuma, te sramne fasisticke podjele drzave i diktature koje su dali genocidasima i barbarima srbima VEC SKORO 20 godina ! Daytnoski Sporazum je ANTI DEMOKRATSKI i DISKRIMINARIJUCI PODMJETNUT SILOM i MANIPULACIJOM RBIH-i !