Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eldare, kasno Marko na Kosovo dođe. Sad se lik sjetio.
Ovi će sutra da liječe narod ? Ne bih volio doći u ruke osoba koje ne misle svojom glavom.
Student Eldar danas je došao po svoju prvu dozu. Boji se teze klinicke slike koja se sa trenutnom mutacijom manifestuje u temperaturi 38 do 2 dana. Poziva i druge da se vakcinisu. Izgubio je vjeru u prirodni imunitet i odlucio se na redovno bockanje. U zdravlje Eldare!
Samo jos po kladionicama ne bocaju. Danska Vlada u ponoc ukida sve mjere i proklamuje covid kao bezopasnu bolest po dansko drustvo. Isto najavljuju i svedjani. Jos malo pocinju procesuiranja svih zlikovaca, zlocinaca i covidfashista zbog terora i prisila na ovu tzv vakcinu.
moja Ema, pročitaj ti malo bolje tu stručnu literaturu. Nemoj nauku na portalima učiti https://doctors4covidethics.org/on-covid-vaccines-why-they-cannot-work-and-irrefutable-evidence-of-their-causative-role-in-deaths-after-vaccination/
jos malo pa ce ici od zgrade do zgrade
Pa u Indiji idu po selima, love nevakcinisane ljude uz pomoc policije i vakcinisu.