Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bili ste vecina Zahiragicu , sto niste usvajali i predlagali tada
Jel za 8 glava da ti rade doktori mamicu vam vašu ? Daj normalnu platu koju ljekari zaslužuju a ne crkavicu iz Binga a odgovornost nemjerljiva.
Ma ja...nek se vjezbaju na nama!
Pripreme za Njemacku
Zahvaljujući trudu i radu SDA. Inače nikad ovo Konaković ne bi dao. Zna se ko je vršio opstrukcije za mlade ljekare.
Jest i onda SDA ne podrzi program rada sluzbe za zaposljavanje. Kako onda implementirati ovo bez podrske navedneom programu? Populizam, podnesi inicijativu al da ne prodje.
sda nakon ovoga nije podrzala program rada sluzbe za zaposljavanje..ubila je jedini osnov da zazivi prijedlog...elem...nastavlja se borba za kanton podmetanjima...al uskoro ide oktobar...
Sad ce im prvo objasniti kako kad dosjes sa uputnicom na salter,minimalno 6 mjeseci napisati za datum pregleda,nema veze sto si na smrti,tako to rade ovi stari namazani zdrastveni lopvi,pardon radnici.
A onda pravac Njemacka...
10 godina nakon mature
super, taman da ljudima olaksaju odlazak u inostranstvo