Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini članak gdje u komentarima nema ustasa,balija i četnika,e baš zato je trava zakon.
Koji smo mi odron od drzave. Sve europske zemlje ce legalizovati marihuanu u slijedecih pet godina, bar u medicinske svrhe. Mi umjesto da je legalizujemo odmah, pokrenemo proizvodnju i poslije je izvozimo, cekat cemo da svi legalizuju i na kraju cemo uvozit marihuanu iz slovenije i hrvatske. Konzum ce ovlasteni uvoznik biti.
K+ Marihuana
Kako zloupotrebljavaju travu, bacaju je u smece ili sta ? Mislim ako je samo puse onda je to upotreba a ne zloupotreba..
Uhh!Evo nasikira se odo _____ uzeti.Valja mi doći sebi. Usput onako bas je lijepo zivjeti u ovoj zemlji,med i mlijeko na sve strane teče.Sve nam ide ko melem na ranu nasi politicari,predsjednisvto.itd--Ono bas mi je drago da sam iz BiH nikako se ne stidim reci nekada na-a-Ma medi zemlja ubi smo se od posla i od svega.Eto od lijepog života počelo se i gudrati. :)
Nije ni cudo sto nas zovu zmajevi :D
Od kako su u albaniji ono selo zapecatili,albanija ode direktno a holandija ni u baraz.cista zloupotreba!
Kanabis se ne moze zlouporabit. Moze se samo dobro uporabit.
evo sad se nasekirah odoh uzeti dvije crte bureka kvrge...........
Bakir zvani skank..
Tu stvar nikad nebi zloupotrebio, pomilujem je , izvadim rizlu , stavim je gdje joj je mjesto , dodam joj suparnika inace njenog dobrog havera '' Duhana'' i onda zapalim , lijepo meni , a i njima , meni je malo ljepse al eto ..
ALWAYS GANDŽA !!!
Duvam i duvacu uvijek, a vi lazni moralisti, ga duvajte meni !!!
cuj zloupotrebljavaju, hahahaah
Cuj zloupotrebljava
Prije bih rekao da se upaljac i benzin zloupotrebljavaju za paljenje auta svaku noć i isto tako se zloupotrebljavaju gradjani koji nemaju vode pola godine nego što se zloupotrebljavaju biljka. Ko hoće da bude ovisnik može biti ovisan i o coca coli i o ženi i o planini. Tako da ne kenjarite oko nečega što nemate pojma
oni puše drogu
Mladi u Sarajevu i u svim mjestima širom BiH su taoci politike i lošeg ekonomskog stanja države. Ovisnici koji su nastali u našem društvu su njihov nus proizvod. Nerad, ogromna nezaposlenost i beznađe je otrgnulo mlade ljude sa ispravnog puta i napravilo od njih bolesnike koje treba liječiti, zapošljavati. I sada gospođa drži predavanje kako da se postupa sa narkomanima, ovisnicima: _"a i oni izliječeni vrlo teško se kao bivši ovisnici mogu zaposliti i resocijalizirati u društvenu zajednicu", smatra Lisac. Gospođo Lisac, ovi mladi se nisu rodili kao ovisnici. Pohvalno bi bilo da si skrenula pažnju i na društvo koje ne vodi nikakvu brigu o mladim ljudima, da se pozabavi o njihovoj egzistenciji. O kakvom zapošljavanju govoriš, kad se ni kao zdravi ne mogu zaposliti?
To ih ne opravdava da potegnu za drogom. Sami su to odabrali bez obzira na politiku ili stanje u drzavi. ccc
Ne opravdaj politiku i lošu ekonomsku situaciju u našoj zemlji sa ovim nesretnim mladim ljudima, govoreći da su sami odabrali taj put. Nisu sami odabrali, društvo ih gurnulo u provaliju ovisnosti. Jedan od ključnih faktora je siromaštvo. Zar tebi nije poznato da su siromaštvo i besperspektivnost najbolja podloga za različite ekstremiste? Mladi mozak ne razmišlja zrelo i veoma lako će krenuti tim putem. Na put bez povratka odvešće ih njihova vremenom stečena labilnost kako bi pobjegli od ružne svakodnevnice, koja mu ne nudi apsolutno ništa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)