Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zalosno!
Otišli kršćani,ne svi,iz sarajeva prije početka rata na okolna brda na već raspoređene i ukopane topove i granatirali sopstveni grad a u njega su se mislili vratiti na tenkovima koje im je dala jna,pošto su momci u patikama pružili neočekivani otpor i pošto Srbi se nisu vratili na tenkovima u Sarajevo sada su im svi krivi osim onih koji su ih nagovorili da napuste svoj grad. PS:Pojedinačni incidenti su nebitni za ovu priču.
ne isplati se hrvatskim i srpskim nacionalistima replicirat.
za @netko iz mase Ko je u Zenici dirao Hrvate, pardon, bosanske katolike. Bili ljudi vazni, ako si htio bilo kuda vani, morao si od Dominika Sakica iz HTZ-a ili HVO-a dobiti odobrenje da te puste preko nekog punkta koji drzi HVo, htjeli podijeliti Zenicu, htjeli rudnik, zeljezaru ili ne znam sta jos, e bas ste ga popusili. Normalne ljude koji su svoj grad Zenicu gledali kao BH grad a nRvacki, niko nije dirao, pojedinacni incidenti nisu vrijedni pomena u odnosu na razne heliodrome,dretelje, Stolac, capljinu i da ne nabraja,ne tvrdim da ih nije bilo i osudjujem ih. P.S. Krivousti Njofra vas je nstegao, i zato kratko, ko vas jebe, idite njemu na grob i trazite ono sto vam je obecao. Pozdrav svim ljudima dobre volje, a posebno bh patrotima, MIR I DOBRO! .
Za @netko iz mase, Sta su hrvati prosli u tim mjestima gdje si nabrojao. Dobili ste poziv jednu vecer i izvukli se iz gradova ko pizde, da bi vam vojska mogla sastavljat sa zemljom gradove i civile u njima. Raja nasa.
Super, za 10-15 godina nece biti hrvata u BH... a za 20 i srba.... onda mozemo imati drzavu kako treba.... hvala lev.ati.... VOZDRA
PRODAJEM PARCELU U POTOCARIMA. POVOLJNA ZA POLJOPRIVREDNU PROIZVODNJU. JAKO PLODNA ZEMLJA I SVE USPJEVA!!!! DJUBRENJE NIJE POTREBNO!
Ma sta hoce taj HSP...lafo ugrozeni od HDZ.a .... sve su to ista g. Oni opstruiraju rad tog Centra, jer je u pitanju i pocetak rada nekolicine Bosnjaka stolackih, pa im to smeta... smeta im sve sto nije hrvatsko, ma fuj...
Iz svih krajeva se masovno iseljavaju mladi, samo se o iseljavanju mladih iz Sarajeva na zapad ili Krajišnika u Sloveniju ne priča jer nije politicki \"mudro\". Od moje generacije pola je ošlo van...
U,i te kako je bilo logora i odvodjenja Srba u ratu,kao i mnogih privatnih i ostalih logora i zatvora u Sarajevu i pored Sarajeva.Naravno i ubistava.Ne opravdavama tima desavanja i logore na drugim stranama,kao ni zvjerstva i ubistva,niti zelim da poredim,ali da je u Sarajevu bilo-bilo je!I to se mora priznati i o tome se zna.Danas oni malobrojni hriscani sto su ostali u gradu se osjecaju sto se kaze ko\" KRME U TEHERANU\"!Nisu Hriscani tek tako napustili svoja prebivalista.Pogotovo u gradu Sarajevu!
Jel ti netko branio da se vratiš na Hasića Glavicu.Koliko se Hrvata vratilo u Konjic,Bugojno,Travnik,Zenicu itd,kakav su oni horor prošli zato poklopi se i uživaj.
Nedo vam DragiBog znati kako je bilo u Stocu kad su Bobanovci provodili etnicko ciscenje nad muslimanima u ljeto 1993 pa dalje. Horor film. Ne ponovilo se ni dusmanima...
pa to ti je kada politika Bobana i njegove klike kažu da BiH nije domovina Hrvata i kada se hrvatska djeca u BiH uče samo o Hrvatskoj,to najviše dovodi do iseljavanja Hrvata iz BiH.Kako je krenulo za desetak godina Hrvati u BiH će postati nacionalna manjina,taj će se fenomen teško moći zaustaviti,nažaloost.
Moj @@Ado, Nije u Sarajevu niko isao od stana do stana i istjerivao Srbe i Hrvate, i pravio logore za hiljade ljudi. Kao sto su to spomenuti radili u opcinama gdje su mogli. Mi smo uvijek bili vama prijatelji a vi nas mrzite i dan danas. Cast izuzecima. Porucujem vam da ste dobro dosli nazad u Sarajevo, kao sto i mi od vas trazimo da se tako ponasate. Molim lijepo...
samo su Bosnje bile u Sarajevu!