Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...a zbirka stjepana mintakovića? :) ...inače, i ja sam tako "razbijo" stereotipe, malo ganjo cure, malo matematiku...na kraju mene ćelo ganjo 92-e...lajf, j­ebiga :)
Komi da nisi ti onaj što ga Juka šamara na golfu na početku rata
...nisam imo čast upoznat "gospodina" :))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ja malo učim , pa onda malo odspavam nad knjigom , pa onda malo opet čitam , pa onda sebe uhvatim kako ustvari ja nemam pojma šta čitam , pa onda malo odem šta čalabrcinuti , pa je to onda to.
Upisi ti kume ETF u Sarajevu pa da te Fatkic malo propita :D
Matematicar..kol'ko je dva put po pestsest..?
"Pripremam se za naredno takmičenje, vjerujem da će biti bolje....... Ako bih imao ozbiljnije pripreme za matematiku, vjerujem da bih mogao ostvariti bolji rezultat i na državnom takmičenju čemu svakako težim", kaže Đorđe. je li drzavno na nivou bosne ili misli na neku drugu drzavu?
Napokon nesto pozitivno. Vise ovakvih clanaka pliz
Nije bas mali dobar matematicar. evo sta je provalio: ne voli kombinatoriku jer se oslanja na formule? kao prvo, sve se u matematici avodi na formule, stim da su one, naravno izvedene. isto je sa kombinatorikom. cista logika. hoce mali da kaze da je kombinatorika za strebere, a u stvari on je streber izvjezbani. ja nisam NIKADA vjezbao matematiku, a isao sam na takmicenja.
Druže "tablica" jbeš li ti šta ?
neyebe, samo guzi
Svaka čast! Samo mi nije jasno kako je republički prvak a na državnom 17.?
Na drzavnom se zajedno takmice 1. 2. 3. i 4. razred srednje,rade iste zadatke i zajedno se rangiraju.Od svih takmicara se bira 6-oclana ekipa koja predstavlja BiH na svjetskoj matematickoj olimpijadi.On je bio 17. na drzavnom kao ucenik prvog razreda,tako da... Sacekaj godinu dvije pa ces vidjeti koji ce biti.
Vise ovakvih clanaka, a manje Kim Kardashian i slicno. Bravo momak! :)
koja je svrha ovog clanka? ovakve i bolje djece u bosni ima puno.
Nakon zavrsetka srednje skole upisat ce fax u Srbiji. Sta to fali nasim fakultetima? Providan, kao i ostali.
Da si ti bar zavrsio neki nas, nebi tako trabunjo
ČESTITKE I ŽELIM MOMKU SVE NAJBOLJE. ALI JA SE I BOJIM UPRAVO NADPROSJEČNO PAMETNIH LJUDI A ČIJA ENERGIJA NEKIM SLUČAJEM BUDE USMJERENA U KRIVOM PRAVCU. ZAR KARADŽIĆ NIJE BIO PAMETAN PA IZRASTE U KRVNIKA I MNOGI DRUGI U RATNE ZLOČINCE. NAJBOLJE BI BILO DA OVA PAMET ZAVRŠI NEGDJE U INOSTRANSTVU GDJE ĆE STRUČNJACI PREPOZNATI I USMJERITI TAMO ODAKLE ĆE CIJELO ČOVJEČANSTVO IMATI KORIST.
...jbg sad, ispade alija glup?
ALIJA JE TAKOĐER BIO PAMETAN, IMAO JE IDALE ZBOG KOJIH JE ŽIVIO I RADIO. NA ŽALOST, ILI NA SREĆI TO NISU BILI I MOJI IDEALI. DAKLE ALIJA NIJE BIO GLUP I TI TO VRLO DOBRO ZNAŠ ALI ALIJA NIJE BIO ZLOČINAC KAO KARADŽIĆ, MLADIĆ I HRPA DRUGIH.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
...momak, svaka tebi čast, i samo nastavi tako...halali nam ove naše gluposti dole, živ bio :)
...klixova osveta :))
ZAR JE GLUPOST BOJATI SE KRIVO USMJERENE VELIKE PAMETI. DEČKU SVE NAJBOLJE ALI ,,ČUDNI SU PUTI GOSPODNJI,, AKO NIGDJE ONO NAMA U BOSNI JE TO VRLO JASNO.
ode ti u Google...pa ces da seres od tamo..kako treba ucit...Deja Vu
Bravo!