Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Nadležni pred izbore obećavaju da će problem biti riješen"- Za Husu ste svi glasali i glasat ćete i dalje i dabogda se svi podavili
Allah kaznjava zlotvore u nazadnom dijelu Federacije :)))) Podavise nam se Mosnje :) ) ).
Kako ce Bolic sad u svoje selo Babino i on je babinjac
i nemoj da krivite JATU babincii,,krivite onog ko je odobrio nelegalne poslove jati,a to je vas nacelnik,seljak husein smajlovic!!!
ooooooooo babinci sve vas poplavilo dabogda....vidite kako vam Bog vraca za vasa nedjela i seljakluk i poganost...neka nekaa,Bog sve vrati kad tad
ma to je najveci sljam od ljudi...seljacka posla,sve fola vjera a vamo bi te zaklo za cenera...
mrš pizdo,i ja sam zenicanin,ali jbg,carsija sam brate!!!! nemoj tako ima i normalnih u zenici !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Uvijek obicani građani i sirotinja izvuku deblji kraj iz ovakvih prirodnoh nepogoda. Šta mislite što ovi lafo "Bošnjacki lideri" kupuju parcele na Poljinama i gore grade kuce Prevencija od poplava rođaci :)