Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
I sadaaaa..... oni dolazee
Kamatari.
Glupi Mevlid, na ove treba pucati a ne na neke trećerazredne birokrate ambasade. Ove službenike MMF-a treba klati handžarima uz izgovaranje Allahovog imena, jer oni su neprijatelji ljudskog roda
@hb77 Opusti se, NISI ni četnik a ni TERORISTA.
MMF country :-)
Došo MMF da nam podjeli peMzije kako bi SDP, SDA mogli i dalje vladati !!
imal' iko iz SDA i SDP-a poviš načelnika opštine pa do Zlatke i Bakira a da ga ne treba mesarskim pištoljem smaket, iskreno pitam?
Sta se izgradilo sa ovim parama? Pretpostavljam par vila, novih auta i slicno.
MMF, sjećate se onog klipa šta je stari rekao :D
Treba ih otjerat mamu im, samo daj kredite daj daj zaduži nas. Neće naši pra pra pra unuci uspjet otplatit koliko će nas ove glavonje zadužit.