Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J........ I POSTEN NA ISTOM.GOVORI REALNU SITUACIJU NASE ZEMLJE I ODMAH JE LUD. ISTINA UVIJEK BOLI MI VISE VOLIMO DA NE ZNAMO STA SE RADI SRAMOTA MOZE LI NAM BITI GORE???????????????????????????
dobra analiza
glas za mirnesa :)
On je dobro sracunao iako je neuracunljiv, racuna na budale poput njega da ce od njih dobiti glasove. Mislim da se nije prevario ima takvih dosta, njemu dovoljno za neko mjesto da se uhljebi naredne 4 god.
Haj\' ne rise vise Mirnese, zivota ti. Umalo ne glasasmo zena i ja za tebe. Ali posto si pres\'o svaku mjeru, glasovi idu nekom drugom.
mirnese svaka ti cast zadobio si moje simpatije glasam za tebe i parlament imas podrsku od moje porodice i poznanika jer ako se i ti pocnes prodavati i tebi cu m a ter j be bava ti
MIRNES-SIZOFRENICAR. Ne zna drugacije da skrene paznju na sebe osim vrijedjanjem drugih i izmisljanjem nekih skandala. VISE JE ZA JAGOMIRA NEGO ZA PARLAMENTA. UBLEHAS
http://sarajevo-x.tk/
Volim ovog Mirnesa,covjek je bez dlake na jeziku,ima moj glas...
abcd abeceda
Pipo je moj sin vanbracni!!!!
JA bih ga kaznio sa malo više para recimo 10.000 markica. Da se malo nauče pameti ti neotesani pojednici. Al bogami najvažnije od svega da se to primjenjuje i na čitavu državu i sve političare. Kao recimo dodika koji je davno zaslužio da se kazni zbog mnogih uvreda na nacionalnoj i drugoj osnovi. A posebno zbog negiranja genocida. To je nedopustivo. Zbog toga mislim da priča o ugroženosti srba ne pije vode. Mislim da je trenutno najugroženiji narod onaj najbrojniji.
Slaba ti je nesto gramatika, vjerovatno se nema vremena zbog ovaca !?
OVAJ BI VAM OSLOBODIOC BIO NAJBOLJI ZA MUNGOSKOG PRESJEDNIKA BIRAJTE GA CIJE VAS HERCEGOVINA CEKA I BODRI
Pipo,Mirnes i ja smo ti guzili staru.