Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnogo se drame diglo oko paljenja zastave srbije, a niko ne spominje paljenje zastave Armije Republike Bosne i Hercegovine...
Zastave ......obični komad ponjave
Halo ba jel to Srbija zastupa BiH u RIU na OI ( da ne bi stajali mirno na zastavu Kosovoa razumije se) a BiH brani paljenje zastave Srbije u Srbiji tj Sandžaku? A pri MVP tome nije reagovalo NI JEDNOM na paljenje hrvatskih zastava u Beogradu od priomana i haškog zločinca Šešelja ? Ma jle mi to ba idemo prema EU gdje je Hrvatska, ili ćemo uskoro vidjeti i prosvjede MVP BiH ako neko spomene rusku okupaciju Krima ??
Kad se pali bosansko hercegovačka zastava,niko ne jebe ni 1%
Ako su uz paljenje zastava usput mahali i ćunama, Šaran je prvi osumnjičeni...