Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ka.mo sr.eće d.a j.e o.vih 520 to.na mu.nicije sk.riveno i d.a s.e č.uva z.a v.r.emena ka.d sr.psko-prav.osla.vni gen.ocidaši op.et ud.are da i.str.ij.e.be Bo.šnjake ..naža.lost po.kv.arene iz.da.jničke b.a.l.i.j.a.n.d.e.r.ske sp.od.obe jeft.ino prod.aju ili po.kl.anjaju or.užje i mu.niciju ma.rio.netskom izd.ajničkom Karz.aij.evom rež.imu u Afg.anist.anu do.vodeći bo.šnjački na.rod u s.itu.aciju da ka.d bu.de op.et na.padnut d.a s.e op.et br.ani sa.mo ta.nd.aža.rama i oru.žjem nap.rav.l.j.enim o.d vodov.odnih cij.evi ! pro.kle.ti izd.aj.nici boš.njačkog nar.oda ! J.E.B.A.O VA.S GLUP.PI FILTER ! Š.TA T.O N.E VA.LJA U GO.RE NAVE.DENOM PO.STU D.A MO.R.AM RIJ.EČI RASTAV.LJATI N.A SLO.GOVE !
kad će se oduzeti oružje od srpskoppravoslavnih genocidaše koje su sakrili po kućama i štalama, genocidaši imaju i minobacače i pamove, a svaka genocidaška porodica ima po 3-4 puške
Sto srbi zele da znaju gdje je svaki komadic municije i naoruzanja u Federaciji. Nadam se da Federalci nisu toliko gl u p i da im sve otkriju. Ce t n i c i imaju zakopane Prage i ostala orudja, a da ne govorim o TNT-u i ostalom..