Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bukvalno prvi put čujem za ovog čovjeka a ministar je 6 godina
G. Penis bi tamo trebao biti 24 h dnevno jer je cesta od velike vaznosti a ne samo da ponekad posjeti gradiliste
Iduće dvije decenije su ključne
U drzavi sa 400.000 nezaposlenih, da treba preko 20 godina da se autoput napravi (jos nije ni blizu gotov) i on zadovoljan dinamikom rada ??? Ili nemas pojma o dinamici rada i gradnji infrastrukture ili nisi nikada vidjeo kojim tempom normalne drzave prave svoju infrastrukturu... Wow!
Debil nije stavio kacigu... Garant je završio saobtaćaj i telekomunikacije 😁 Glumi građevinskog inžinjera.
nasmijah se, podjoh lajkati, pa se sjetih da sam i ja zavrsila telekomunikacije na saobracajnom
Pretpostavljamo da će u "idućih par mjeseci" biti gotova dionica Buna - Počitelj
brate ova mora brže ići .. pa šta je ovo puževi koraci ... fino im vrijeme skoro svaki dan ... suh teren .. nema klizišta ... pričaju o 18km koji ne mogu na korištenje
Jel ovo onaj što se obogatio na brzinu kroz politiku?
Jel ovo onaj što se obogatio na brzinu kroz politiku?
Wow, kako ce biti lijepa ova dionica uz Neretvu kad se zavrsi! :)
Ko god dodje na vlast bice konstantna blokada. Nemoguca drzava, sklepana 95. za potrebe izbornih poena stranih predsjednika. Ekonomija nikog ne zanima. Sve je zatrovano nacionalizmom. Svi cekaju izjavu onog drugog da odgovore da ubiju poene kod nepismenog naroda, i tako u krug parazitiraju od izjave do izjave, konkretno ne znaju nista uraditi osim pljackati za sebe. Pametni odlaze, ostaju poslusni i podobni koji sluze kao koreografija za odrzavanje izbora. Demokratija i izborni proces su farsa.
Gdje ministru kaciga?
Bezveze samo grade kad nista nema svrhu niti je povezano a sve razbacano. Obicna pljacka para iz budzeta koja nema veze koristi sa putevima i saobracajem..